Znowu awatorek zmieniłaś ......
ławeczki i stół zabrane z przedniego tarasu
Żwirek jest fajny wizualnie ,ale robota w nim to masakra ( przede wszystkim dosadzanie i zmienianie
Ja właśnie się zastanawiam czy nie zlikwidować trawnika z boku domu - pomiędzy przedogródkiem ,a skalniakiem
( i tak jest brzydki przy goniącym wilku )
Myśle czy by nie zrobic na całości rabaty żwirowej i tylko jakąś ścieżkę tam wymyślić na przejazd z kosiarka i taczkami
I tak na wiosnę chce tam zmieniać .... bo cisy chcę pociągnąć przez cały bok ......
Na tej drugiej fotce widać od przedogródka w stronę brzozowej i te cisy są kawałek przy przedogródku ,później przerwa i od brzozowej ..... chce to zmienić .....tylko ,ze już chyba za późno ,żeby hortki i trawy przesadzać muszę do wiosny czekać ....jutro jedynie wkopię cisy w tym kawałku pod skarpą z rodkami
Ps .inversy już tam nie ma
Edit .... jak Ci za pusto ,to faktycznie bylinami zrobisz busz ja lubię busz
zdecydowanie lepiej z linia prostą przy skalniaku ogniskowa też nabrała charrrakterru Zastanawia mnie kiedy my Madziu powiemy sobie dość? posadzimy doopę na leżaku i powiemy ..."to jest to" U mnie końca nie widać tyle nowych pomysłów w głowie na modernizację ,ze sezonu na pewno zabraknie,no chyba,ze usmiechnę sie do "petardy" ogrodowej o to to "petarda ogrodowa"! taki powinien być Twój nick U mnie też pada, a czekam na przesyłke ,bo czosnki główkowate zamówiłam ..200 mam do wsadzenia i jeszcze pomyśleć gdzie? a z tym najdłużej mi schodzi
Co do danic to domyślałam się, że o zimozielony akcent chodziło, ale myślę, że z czasem i tak je przesadzisz jak gąszcz hortkowo-trawkowy się zrobi Podrzucam pomysł - dałabym je na linii turzyc (amazon mist czy frostet curls?) 3 daniki dalej 3 turzyce 3 daniki itd
Upss, pomyliłam rabaty. Mówiłam, że Twój ogród to zupełnie inne miejsce .
A cisy na prawdę super. Możesz napisać mi jaką mają wysokość (te które kupiłaś jako drugie)? Gdzie wy kupujecie takie ładne okazy i to jeszcze w takiej cenie?