Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:02, 26 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Mnie się podoba pomysł z przeniesieniem tych skrzyń Ale współczuję ilości planowanych prac na ten sezon Chyba nikt więcej nie zaplanował niż Ty

Sylwia nie wiem ,czy wszystko ogarnę w tym sezonie ale przynajmniej najważniejsze rzeczy może ogarnę .....przynajmniej drzewiaste.....
wiesz ,że coraz ciężej u mnie z mamą .....więc gdzieś ten nadmiar smutnych emocji muszę wykorzystać .....ale nic na siłę ...ile dam rady tyle zrobię ,a przynajmniej będę mieć plan ,którego będę się trzymać
jolanka 21:04, 26 lut 2018

Mnie tez pomysł na przeniesienie skrzyń się podoba
Anda 21:09, 26 lut 2018

Słońce do 13-stej to za krótko. Mój teść tak ma zrobiony warzywnik jak Ty chcesz przenieść swój i ma problemy, bo mu wiele warzywek nie chce rosnąć. O pomidorach i ogórkach może sobie pomarzyć. Przy płocie też tam będzie żywopłot i jak urośnie, to będziesz miała mniej słońca od wschodu.

Jeśli zmienisz układ paleniska, to przy skrzyniach na warzywa na dole dojdzie Ci dodatkowe miejsca na np. coś w rodzaju kuchni ogrodowej

A ten zagajnik brzozowy nie jest w prawym dolnym rogu? Myślałam, że maluję właśnie jak Ty chcesz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 21:09, 26 lut 2018

jolanka napisał(a)
Mnie tez pomysł na przeniesienie skrzyń się podoba

właśnie mi też ....muszę z moją główną projektantką ponegocjować
byłyby plusy z tego pomysłu .....więcej miejsca na dole na chciejstwa ,z domu blisko ....i niewykorzystany wąski kawałek trawnika by miał swój sens ....
sylwia_slomc... 21:12, 26 lut 2018

Magleska napisał(a)

Sylwia nie wiem ,czy wszystko ogarnę w tym sezonie ale przynajmniej najważniejsze rzeczy może ogarnę .....przynajmniej drzewiaste.....
wiesz ,że coraz ciężej u mnie z mamą .....więc gdzieś ten nadmiar smutnych emocji muszę wykorzystać .....ale nic na siłę ...ile dam rady tyle zrobię ,a przynajmniej będę mieć plan ,którego będę się trzymać

Madzia myślami jestem z Tobą cały czas. Przykro mi, że z mamą tak się sprawy toczą Cały czas trzymam kciuki.
Magleska 21:14, 26 lut 2018

Anda napisał(a)
Słońce do 13-stej to za krótko. Mój teść tak ma zrobiony warzywnik jak Ty chcesz przenieść swój i ma problemy, bo mu wiele warzywek nie chce rosnąć. O pomidorach i ogórkach może sobie pomarzyć. Przy płocie też tam będzie żywopłot i jak urośnie, to będziesz miała mniej słońca od wschodu.

Jeśli zmienisz układ paleniska, to przy skrzyniach na warzywa na dole dojdzie Ci dodatkowe miejsca na np. coś w rodzaju kuchni ogrodowej

A ten zagajnik brzozowy nie jest w prawym dolnym rogu? Myślałam, że maluję właśnie jak Ty chcesz

malujesz oczywiście ...tylko serby tam jako pierwsze w rogu widzę ,a przed nimi zagajnik ....chyba ,że zle odczytałam rysunek ...
żywopłotu z choin przy płocie nie będzie ,bo on tylko tymczasowo tam wsadzony ....do syna pójdzie na działkę obok....tak jak i nadwyżki moje
tam też mam wolną rękę z urządzaniem ogrodu
Anda 21:16, 26 lut 2018

Acha, Ty chcesz te brzozy tutaj?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 21:17, 26 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Madzia myślami jestem z Tobą cały czas. Przykro mi, że z mamą tak się sprawy toczą Cały czas trzymam kciuki.

dziękuję .....każde kciuki i modlitwy się liczą ....na razie stabilnie bez większych zmian....dopiero za 6 tygodni badania ,czy ta chemia cokolwiek pomaga
Magleska 21:19, 26 lut 2018

Anda napisał(a)
Acha, Ty chcesz te brzozy tutaj?

dokładnie tak ....tam staw sie robi przy ulewach -wszystkie rury drenażowe tam mają swój koniec
sylwia_slomc... 21:22, 26 lut 2018

Magleska napisał(a)

dziękuję .....każde kciuki i modlitwy się liczą ....na razie stabilnie bez większych zmian....dopiero za 6 tygodni badania ,czy ta chemia cokolwiek pomaga

Czekam razem z Tobą, musi zadziałać