Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 20:54, 28 lut 2018

mrokasia napisał(a)

Twój syn ma działkę???
Nie wyglądasz, hi hi hi

dziękuję ,że nie wyglądam .....a syn już stary ...21 skończył
Magleska 20:55, 28 lut 2018

Rejzi napisał(a)
Też się zdziwiłam

bo ja młoda duchem
DorKa 20:55, 28 lut 2018

Magleska napisał(a)

dziękuję ,że nie wyglądam .....a syn już stary ...21 skończył

no naprawdę bardzo stary
Magleska 20:58, 28 lut 2018

DorKa napisał(a)
Ale się dzieję Mam nadzieję,że już mniej więcej pochytane masz co i jak.
Zbiór drzew imponujący większość z nich chciałabym u siebie Póki co postanowiłam robić po jedej rabacie więc zakup drzew też będzie rozłożony w czasie.
A co do widoku to mam mieszane uczucia... z jednej strony widok piękny i wiele bym dała za taki ale z drugiej ja wolę ogród w zielonych ramach. Taki wydaje mi się bardziej przytulny , intymny. Ale to moje zdanie Tak czy siak będzie pięknie
Buziaki

czy będzie pięknie .......mam nadzieję .....chociaz każdemu się co innego podoba ....ale przynajmniej jest różniście
lubię każde ogrody ,w każdym stylu .....nie lubię jedynie jak są niezadbane ,a takie też się czasem spotyka w terenie ,bo nie tu-.... na forum są same piękne ogrody
Magleska 21:00, 28 lut 2018

DorKa napisał(a)

no naprawdę bardzo stary

prawda za to jaką ma młodą mamę hihi
ElzbietaFranka 22:07, 28 lut 2018

Magleska napisał(a)

dziękuję za tyle miłych słów
wszystkie zmiany będą raczej kosmetyczne ,żeby było bardziej spójnie -bo narazie każda rabata inna troszkę roszad tylko będzie ,takich pod względem wygody i warunków w ogrodzie np.brzozy lubią pić ,a w prawym dolnym rogu po ulewach stoi woda .....no i drzewek za dużo za dużych tam ,gdzie być nie powinno .....czyli serby i buki na wprost trzeba zmienić .....

ale dziś padam na pysk po ciężkim dniu w pracy i nie mam siły myśleć .....latam sobie po wątkach tylko

Brzozy lubią wodę, ale to nie znaczy, że mają stać w wodzie. China kanadyjska lubi się taplac w wodzie.
No i dobrze nie przewracaj do góry nogami. Każda rabat inna, a chcesz monotonii?
Derenie podcinamam różnie zależnie od wzrostu. Najważniejsze jest przycinanie starszych gałęzi bo wtedy wyrastają młode pędy i zimą maja intensywny czerwono różowy kolor.
Monia81 09:11, 01 mar 2018

Magleska napisał(a)

bo ja młoda duchem

No i bardzo dobrze jak tam dzisiaj samopoczucie? ja wczoraj miałam dzień przemyśleń... pozdrawiam ciepło bo u nas dzisiaj mroziło, -18 było, może już zima sobie pójdzie
Anda 09:39, 01 mar 2018

No właśnie też się miałam pytać Plan przemyślany?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rejzi 09:43, 01 mar 2018

Magleska napisał(a)

bo ja młoda duchem

Tu az powiewa swiezoscia i mlodoscia. Dowod na to ze cyferki w dowodzie osobistym sie nie licza- ma sie tyle lat na ile sie czujemy
Magleska 10:20, 01 mar 2018

Monia81 napisał(a)

No i bardzo dobrze jak tam dzisiaj samopoczucie? ja wczoraj miałam dzień przemyśleń... pozdrawiam ciepło bo u nas dzisiaj mroziło, -18 było, może już zima sobie pójdzie

ja wczoraj w pracy do 18 byłam więc tylko polatałam po wątkach po powrocie ....u Ciebie też byłam i ten plan ostatni ......fajny
a dziś wolne i siadam za chwilkę do rysowania .....na razie obserwuję słońce z boku domu ....tam gdzie myślę o przeniesieniu skrzyń
a ...i dziś rano było -20 .....a teraz -9 ......ale zapowiadają ,że w niedzielę już na lekkim plusie uffff