czy będzie pięknie .......mam nadzieję .....chociaz każdemu się co innego podoba ....ale przynajmniej jest różniście
lubię każde ogrody ,w każdym stylu .....nie lubię jedynie jak są niezadbane ,a takie też się czasem spotyka w terenie ,bo nie tu-.... na forum są same piękne ogrody
Brzozy lubią wodę, ale to nie znaczy, że mają stać w wodzie. China kanadyjska lubi się taplac w wodzie.
No i dobrze nie przewracaj do góry nogami. Każda rabat inna, a chcesz monotonii?
Derenie podcinamam różnie zależnie od wzrostu. Najważniejsze jest przycinanie starszych gałęzi bo wtedy wyrastają młode pędy i zimą maja intensywny czerwono różowy kolor.
No i bardzo dobrze jak tam dzisiaj samopoczucie? ja wczoraj miałam dzień przemyśleń... pozdrawiam ciepło bo u nas dzisiaj mroziło, -18 było, może już zima sobie pójdzie
ja wczoraj w pracy do 18 byłam więc tylko polatałam po wątkach po powrocie ....u Ciebie też byłam i ten plan ostatni ......fajny
a dziś wolne i siadam za chwilkę do rysowania .....na razie obserwuję słońce z boku domu ....tam gdzie myślę o przeniesieniu skrzyń
a ...i dziś rano było -20 .....a teraz -9 ......ale zapowiadają ,że w niedzielę już na lekkim plusie uffff