dzięki
tak troszkę zdradzę ,że w planie tam ,gdzie teraz ognisko ,będzie przejscie do drugiej cześci ogrodu ....ale tam użytkowo totalnie ....ziemniaki może też
Daria tak ,nasze .... do tej pory myslałam ,że syn obok sie wybuduje ,ale narazie się nie zapowiada .. raczej myśli o wyjezdzie niż o kredytach i budowie zresztą ...wcale się nie dziwię -młodzi nie mają łatwo teraz .....
..wiec postanowiłam powiększyć sobie część użytkową
sad ,warzywa itp będzie ....nie po całości ,ale powiedzmy na 1/3 działki
i na pewno muszę tam zrobić rabatę przechowalnię i rozsadową ....mam tyle własnych roślin ,to nie będę wyrzucać ,tylko eksperymentować .....a nadwyżkami bedę się dzielic jakby co
Magda, ale czemu spadek miałby przeszkadzać?
W tym "strasznie wielkim po prawej" dobrze będą wyglądały brzozy.
Jak zagajnik zrobisz po lewej stronie, tej samej gdzie już masz placyk, zrobi się takie... przeciążenie na lewą. Dobrze to widać na rysunku, który zrobiłaś: po lewej dużo się dzieje, a po prawej duża, pusta połać trawnika.
właśnie dlatego po prawej chciałabym coś pozmieniać
dodać jakieś poprzeczne wstawki może ...nie wiem ....chciałabym nie zasłaniać gór ,bo właśnie tu po prawej najbardziej je widac ,ale coś pozmieniać
może ścieżki jakies porobić ....ech nie wiem jak zrobić ,żeby było fajnie i funkcjonalnie i jakoś nie szablonowo ,dlatego potrzebuję pomocy i różnych punktów widzenia
a tam po lewej ,będzie płot zlikwidowany i powiększona działka
Placyk zachodni dokładnie w tym samym miejscu co u Asi
U mnie bardziej zarabacione, a ławeczka na końcu, żeby widoki były. Brzozy sobie posadzisz tam, gdzie będą Ci najbardziej pasować, żeby widoków nie psuć.