Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 12:51, 08 lut 2019

Anitka napisał(a)

Kochana nie napisałaś co ja mam począć później Ale myślę, że to odległe tematy.

Na szczęście bardzo odległe .....z moją tendencją obcinania wszystkiego ,to większe prawdopodobieństwo ukatrupiania ,niż wychodowania potffora
Magleska 12:51, 08 lut 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Też tak myślę

Magleska 12:55, 08 lut 2019

mikina34 napisał(a)

Jaka masz tu trawkę? Cudnie wygląda

Dziękuję Bachanani ,czy jakoś tak ....nie mam pamięci do nazw i szybko ulatują z mojej pamięci
Magleska 12:56, 08 lut 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Pięknie Cię Magda zasypało
Coś jak u mnie, aż się wszystko rozkraczało pod naporem ciężkiego śniegu, otrzepywałam iglaki, trochę też hortensje.

Wiosnę przywołujesz kwiatkami w doniczkach, hiacynty uwielbiam, inne też piękne , nawet strzałkę masz.

Dziękuję Daria na szczęście śniegu już coraz mniej ...... chciałabym już wiosnę ,a narazie mogę się pocieszyć roślinkami w domu
mikina34 13:54, 08 lut 2019

Magleska napisał(a)

Dziękuję Bachanani ,czy jakoś tak ....nie mam pamięci do nazw i szybko ulatują z mojej pamięci

O widzsz, to chyba taka co się u mnie wysiała na potęgę, ale ona u mnie nie ma takich długich ładnych kłosów... inna rzecz, że teraz zostały tylko siewki, bo matka kępa padła Muszę się jej przyjrzeć
malinia 08:47, 10 lut 2019

Magleska napisał(a)
Witam się ponownie Posiadam dużego pieseczka, dlatego , taki tytuł wątku chciałabym zrobić ogród , żeby był ładny , ale i praktyczny przy mojej niszczycielce. Jestem jak każdy nowicjusz - wszystko mi sie podoba, jestem zauroczona waszymi ogrodami , w wolnych chwilach tyko czytam i oglądam , albo cały czas coś przesadzam

piękny ten twój wilk <3 my mamy yorka od grudnia szczeniaczka i póki co to widzę że radość ma ogromną z hasania po rabatce ;p muszę jej wyznaczyć teren gdzie ma zakaz ;p zwłaszcza jak ruszą tulipanki ;p
Magleska 12:05, 12 lut 2019

Malinia moja psica ogólnie już wyrosła z największych zniszczeń ,ale niestety jeszcze czasem coś nawywija ,w szczególności w zimie ,jak się nudzi ....
twój psiaczek malutki ,to raczej większych szkód nie narobi
Magleska 12:27, 12 lut 2019

Dziewczyny może z nudy i braku możliwości prac w ogrodzie ,któraś z Was pomoże mi poplanować troszkę
mam trawnik taki w kształcie L i trochę mnie to drażni ....nie mam pomysłu jak poprowadzić linie rabat ,żeby to zmienić ....jakas niemoc mnie ogarnęła w planowaniu
wstawiam plan jak jest teraz z kilkoma zdjęciami

wszystkie chwyty dozwolone ....nie straszne mi przekopać wszystko od nowa hihi
jedynie placyk i skalniak nie do ruszenia(korekty w roślinach jedynie ) .....no i oczywiście ulubiony przedogródek z bokiem ,którego nie zmieniam
dla przypomnienia zdjecie z zeszłej wiosny ....tu nic nie będe zmieniać .....prawie , to znaczy Vanilki na Magnicalki wymienię

DorKa 12:37, 12 lut 2019

no przecież wiedziałam,że nie usiedzi Miała pić drinki z palemką na leżaczku podziwiając swój ogród ale nie, nie da się Bo kto widział leżącą superwoman
Johanka77 13:03, 12 lut 2019

A jaki kształt trawnika chce mieć, skoro L nie pasuje?