Aniu, baaardzo Ci dziękuję za miłe słowa, choć nie zgodzę się ze wszystkim, co napisałaś A Twoje brzózki już za dwa - trzy lata będą dawały piękny cień, sama się zdziwisz, jak szybko
Witaj Agato Kocham cieniste leśne zakątki ale widzę że masz też i trochę słoneczka Piękne rabaty stworzyłaś , hortensje trawy i jeżówki ...
Podglądam od dawna i podziwiam, też kocham drzewa, śliczne masz brzozy Dużo masz miejsca na swoje chciejstwa, szalej, będziemy podziwiać
Witam się u Ciebie Agatko moja imienniczko, czy dowiem się jak nazywa się ta paprotka, poszukuję jej i nie mogę znaleźć w necie bez jej nazwy?
Idealnie pasuje do Twojego tajemniczego leśnego ogrodu...podziwiam wszystkie zakątki jakie stworzyłaś w ogrodzie...pięknie masz, a frontowa urzeka
Pozdrawiam
hihi, Kajka na bosaka po ogrodku ciągle biega i nieważne, czy trawa czy kora (chyba, że mokro, to już tak nie daję za bardzo ), Kuuba z kolei jakoś jest w skarpetkach zakochany i nie daje sobie zdjąć mimo usilnych zachęt..
a ja dalej nadrabiam i zachwycam się kolejnymi zdjęciami. Szczęscie na twarzach chłopaków cudowne!!
rośliny też mi super grają na Twoich rabatach. Fajnie ten krwiściąg za Praying się wyłania. W ogóle to muszę kilka razy chyba obejrzeć foty, bo co rusz coś nowego przykuwa moją uwagę