Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

AnnaMS 14:08, 12 wrz 2019

Nie pytamy, ale się domyślamy , ważne że cel osiągnięty
Będzie pięknie, już to widzę
Brzozowadzie... 14:11, 12 wrz 2019

AnnaMS napisał(a)
Nie pytamy, ale się domyślamy , ważne że cel osiągnięty
Będzie pięknie, już to widzę

Ha, ja też to widzę oczyma wyobraźni, ale jak pomyślę ile to roboty przede mną...brrr, leń mnie do ziemi przygniata I szyja głupia boląca
mrokasia 14:13, 12 wrz 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ha, ja też to widzę oczyma wyobraźni, ale jak pomyślę ile to roboty przede mną...brrr, leń mnie do ziemi przygniata I szyja głupia boląca

No oczywiście, nie mogłoby by być inaczej - mnie też szyja boli...
Brzozowadzie... 14:16, 12 wrz 2019

mrokasia napisał(a)

No oczywiście, nie mogłoby by być inaczej - mnie też szyja boli...

Haha, Kasiu, Siostro!!!
AnnaCh 14:17, 12 wrz 2019

Skąd ja to znam Od dwóch miesięcy budzę się codziennie z bólem szyi i głowy, porażka Na palcach mogę policzyć dni, gdy mnie nie bolało...
Anda 14:43, 12 wrz 2019

Piękna linia powiększonej rabaty, taki yin i yang Ci wyszedł

Nadrobiłam zaległe widoki ogrodowe. Prześlicznie masz. A to adiantum to które? Adiantum pedatum?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Brzozowadzie... 14:56, 12 wrz 2019

AnnaCh napisał(a)
Skąd ja to znam Od dwóch miesięcy budzę się codziennie z bólem szyi i głowy, porażka Na palcach mogę policzyć dni, gdy mnie nie bolało...

Kurde, więc to częste objawy Ja mam jeszcze szum w uszach, jakbym w samolocie siedziała Do kitu, bo chodzę po ogrodzie, tyle bym zrobiła i po prostu się boję, że sobie krzywdę zrobię...
Silnego chłopa potrzebuję na gwałt!!! Chętnego na dodatek
Brzozowadzie... 15:01, 12 wrz 2019

Anda napisał(a)
Piękna linia powiększonej rabaty, taki yin i yang Ci wyszedł

Nadrobiłam zaległe widoki ogrodowe. Prześlicznie masz. A to adiantum to które? Adiantum pedatum?

No fajnie wygląda, tylko teraz chodzę z obłędem w oczach, co gdzie by tu żEBYM NIE SKASZANIŁA TEJ REPREZENTACYJNEJ RABATY Myślę o plamach hakone, brunnery, host, i jakieś strzeliste ciski i kulkowe w tym. Na pewno dosadzę plamę rdestu himialajskiego, który już tam raośnie, fajny jest.
Tak, to adiantum pedatum. Niezwykle subtelne jest. W moim dużym ogrodzie trochę ginie, liczę, że z wiekiem nabierze masy, sadziłam tyciutką sadzonkę zeszłej jesieni.
jeszcze raz fota powiększonej rabaty, gdyby ktoś był chętny, zapraszam do planowania Wlazłam na stoliczek
mrokasia 15:01, 12 wrz 2019

Silnego chłopa potrzebuję na gwałt!!! Chętnego na dodatek

No nie wiem, może jednak nie drażnij męża...
mrokasia 15:04, 12 wrz 2019

No fajnie wygląda, tylko teraz chodzę z obłędem w oczach, co gdzie by tu żEBYM NIE SKASZANIŁA TEJ REPREZENTACYJNEJ RABATY Myślę o plamach hakone, brunnery, host, i jakieś strzeliste ciski i kulkowe w tym. Na pewno dosadzę plamę rdestu himialajskiego, który już tam raośnie, fajny jest.

Agatka, ja nie chcę Ci burzyć planów ale pamiętam, ze ostatnio narzekałaś na brak piętra pośredniego i znów planujesz tylko niskie piętro (bo kolumnowych cisów nie liczę). Daj tam może jakąś kalinę, tak jak masz na rabacie na froncie domu? Trzmielinę oskrzydloną? Derenia? No jakiś wyższy krzew.