Kurde, więc to częste objawy Ja mam jeszcze szum w uszach, jakbym w samolocie siedziała Do kitu, bo chodzę po ogrodzie, tyle bym zrobiła i po prostu się boję, że sobie krzywdę zrobię...
Silnego chłopa potrzebuję na gwałt!!! Chętnego na dodatek
No fajnie wygląda, tylko teraz chodzę z obłędem w oczach, co gdzie by tu żEBYM NIE SKASZANIŁA TEJ REPREZENTACYJNEJ RABATY Myślę o plamach hakone, brunnery, host, i jakieś strzeliste ciski i kulkowe w tym. Na pewno dosadzę plamę rdestu himialajskiego, który już tam raośnie, fajny jest.
Tak, to adiantum pedatum. Niezwykle subtelne jest. W moim dużym ogrodzie trochę ginie, liczę, że z wiekiem nabierze masy, sadziłam tyciutką sadzonkę zeszłej jesieni.
jeszcze raz fota powiększonej rabaty, gdyby ktoś był chętny, zapraszam do planowania Wlazłam na stoliczek
Agatka, ja nie chcę Ci burzyć planów ale pamiętam, ze ostatnio narzekałaś na brak piętra pośredniego i znów planujesz tylko niskie piętro (bo kolumnowych cisów nie liczę). Daj tam może jakąś kalinę, tak jak masz na rabacie na froncie domu? Trzmielinę oskrzydloną? Derenia? No jakiś wyższy krzew.