Może powinnaś częściej porzucać samotnie domowe pielesze?
Lista wykonanych prac podczas Twojej nieobecności jest imponująca.
3 siostry super a poza siostrami jeszcze jakieś rodzeństwa masz ? Bo już chyba rozumiem skąd u Ciebie tata duża rodzina. Tradycja taka
Siostry są najlepsze! Mam tylko jedną ale najukochańszą
a do kroniki wydarzeń nie będzie dokumentacji foto ?
Trochę tradycja, rzeczywiście. Ja sobie bardzo cenię moje siostry, chciałabym tego samego dla moich chłopaków. Widzę dużą wartość w dużej rodzinie
Nie mam brata, ale jak widzisz, wyrównałam w następnym pokoleniu Jedna z moich sióstr też ma czworo dzieci, w tym trzech chłopaków
Fot już mi się nie chce robić, za zimno Chociaż dzisiaj takie słońce...Ale co tu fotografować, suchelce? Poczekam na wiosnę.
Ha, byłam, podziwiałam dziś twoje suchelce. Ale ja jestem jakby na etapie Twojego 2014 roku Moje suchelce jeszcze wow nie robią. No trochę, powoli, wyłania się coś na kształt ogrodu. I zima w tym roku pierwszy raz mnie nie wkurza, że pusto. Więc jakiś progres jest Ale jak czytam, że Ty sadziłaś cisy w styczniu... to brrr... ja wtedy w gawrze siedzę
To z września. To tegoroczne przesadzanie, więc niektóre hortensje jeszcze niemal niewidoczne, mam nadzieję, że w przyszłym roku już będą się wylewać.
I od drugiej strony:
I z dalszej perspektywy: