Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

malgol 13:13, 06 cze 2018

Ale jak się na mnie wkurzy to już do mnie nie zajrzy i co będzie? Czasem lepiej żeby nakrzyczała niż zamilkła
Catalinasdiary 14:02, 06 cze 2018

Ja już inaczej patrzę na odległości, odkąd mi metro budują i miasto pozamykane i zakorkowane. Teraz 45km to pikuś, więc i drugi raz se skoczę do ZP na zakupy
mrokasia 14:46, 06 cze 2018

malgol napisał(a)
Ale jak się na mnie wkurzy to już do mnie nie zajrzy i co będzie? Czasem lepiej żeby nakrzyczała niż zamilkła

Eeee tam, Toszka bardzo przyjazna jest .
mrokasia 14:49, 06 cze 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Ja już inaczej patrzę na odległości, odkąd mi metro budują i miasto pozamykane i zakorkowane. Teraz 45km to pikuś, więc i drugi raz se skoczę do ZP na zakupy

Kacha, odległość to akurat najmniejszy problem . Najpierw muszę, po prostu muszę ogarnąć to co mam rozgrzebane i posadzić to co czeka w doniczkach. Tym bardziej, że czekam na dostawę jeżówek i jarzmianek...
Magleska 17:36, 06 cze 2018

Jestem na bieżąco śledzę postępy prac i powiem Ci ,że bardzo fajne zmiany wprowadzasz fajne to miejsce na drzewo i te tawułki przy garażu teraz tez mają lepszą miejscówkę
I te foteczki ostatnie - śliczne kadry ......
Buziaki przesyłam
UrsaMaior 18:25, 06 cze 2018

malgol napisał(a)
Troche mnie zmartwiła bo w stwierdzeniu " przycięłaś i już" zabrzmiała nuta karcąca Mam nadzieję ,że to podlewanie wystarczy.Moge nawet jeszcze do nich mówić jeśli to może pomóc Głupio mi spytac...a co to za fosfor do podlewania? jakiś nawóz? gdzie toto kupić i pod jaka nazwą?

Fostar, przez internet.
eVka 18:37, 06 cze 2018

Kasiu wpadam na sekundę i widzę piękne rośliny, różnorodny ogród. Co to za narzekania!
mrokasia 21:57, 06 cze 2018

Magleska napisał(a)
Jestem na bieżąco śledzę postępy prac i powiem Ci ,że bardzo fajne zmiany wprowadzasz fajne to miejsce na drzewo i te tawułki przy garażu teraz tez mają lepszą miejscówkę
I te foteczki ostatnie - śliczne kadry ......
Buziaki przesyłam

Madzia, dziękuję za tyle miłych słów .
Buziaki dla Ciebie też
mrokasia 22:01, 06 cze 2018

effka napisał(a)
Kasiu wpadam na sekundę i widzę piękne rośliny, różnorodny ogród. Co to za narzekania!

Ewa, fajnie, że Ci się u mnie podoba . Już nie narzekam . Ale z tą różnorodnością to trochę przesadziłaś, kochana .
mrokasia 22:07, 06 cze 2018

Dziś skorzystałam, że część rabaty mam prawie pustą więc przekopałam tam worek końskiej qpy z zeszłego roku. Solidnie podlałam i mam nadzieję, że do końca tygodnia uporam się z sadzeniem. Ale brakuje mi weny i mam kłopot z zaplanowaniem jak posadzić to co mam, nic mi nie pasuje... Dobrze, że w końcu wymyśliłam jak posadzić te trzcinniki overdam, których nakupiłam jak głupia...