Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 07:52, 17 lip 2018

tulucy napisał(a)
Mnie się wczoraj udało ją kupić w BR. Jak się u Kasi na nią napatrzyłam, to musiałam

Bo trzeba przyznac, że jest efektowna.
mrokasia 07:56, 17 lip 2018

kaz742011 napisał(a)
U mnie też padało i to całkiem mocno. Zdjęć nigdy dość. Twoje z przyjemnością obejrzę .

U mnie kolejny dzień pada. Niby dobrze, ale już mam dość.
mrokasia 07:58, 17 lip 2018

effka napisał(a)
Jestem przez was totalnie zarażona jeżówkowo. Wszędzie je widzę! Jutro kolejne zamówienie bylinowe to chyba jeżówki domówię

Tak, jeżówki są superowe. U mnie rosną na razie 2 odmiany ale kolejne czekają na posadzenie .
mrokasia 08:02, 17 lip 2018

babka napisał(a)
Soczyście masz, zielono ! I jak gęsto od roślin ! Wcześniej tego tak nie widziałam.
A teraz ide szukać Twojej podokiennej bo mi się najbardziej podoba

Ola, dzięki . Soczyście po deszczach to jest, fakt. A gęsto rzeczywiście się zrobiło choć nie wszędzie . Cieszę się z tego.
Podokienna gdzieś tam była, mam nadzieję że się nie rozczarujesz .
mrokasia 08:04, 17 lip 2018

zoja napisał(a)
po deszczach zielen taka soczysta, ze chyba i kolory kwiatow ladniejsze
Moze to i dobrze, ze pada to czas na zrobienie zdjec jest
Macham!

Zojka, u mnie teraz jakoś mało tego kwiecia ale jeżówek będzie więcej tylko nie mam jak posadzić przez ten deszcz.
U Ciebie też bucha zielenią od tej wilgoci .
kaz742011 10:00, 17 lip 2018

mrokasia napisał(a)

U mnie kolejny dzień pada. Niby dobrze, ale już mam dość.

Ja też. Znowu pada, jutro też ma padać i tak do soboty .
Gruszka_na_w... 16:57, 17 lip 2018

Bardzo ładnie się rozrosła podokienna na froncie. Inne zakątki też uroczo wyglądają.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
tulucy 22:18, 17 lip 2018

Kasiu, niekoniecznie chcę, ja mam już kilka w tej odmianie chyba że naprawdę nie masz co z nim zrobić...

U mnie dziś po południu wreszcie nie padało. Nawet podziałałam
Zana 22:23, 17 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Anula a liliowca Arctic Snow ewentualnie nie chciałabyś?

Kukułcze jajo chcesz mi podrzucić?. Ze swoimi nie wiem co mam zrobić.
Mrokasiu, nic nie będę brała, może kiedyś coś. Teraz muszę się skupić na rozbabranej ruderowej i ją skończyć w tym roku.
mrokasia 22:34, 17 lip 2018

tulucy napisał(a)
Kasiu, niekoniecznie chcę, ja mam już kilka w tej odmianie chyba że naprawdę nie masz co z nim zrobić...

U mnie dziś po południu wreszcie nie padało. Nawet podziałałam

Naprawdę? Jak masz kilka to rzeczywiście bez sensu...
A co dziś zrobiłaś? Ja poszłam na długi spacer z eMem i psem . Zaraz do Ciebie zajrzę.