Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 16:10, 09 sie 2018

Magleska napisał(a)
Podokienna czadowa prześliczne fotki robisz
Szczawik posiadam niestety też ......wyrywam ,ale odrasta

Madzia, podokienna dziękuje
Szczawik to jakaś wspólna zmora...
anna_t 16:57, 09 sie 2018

Johanka77 napisał(a)
Ja szaleję na rabacie carexowej. Właśnie przekopalam całość, zaraz będę sypać dobra.
Niestety, Mężu memu wczoraj strzeliły plecy w pracy i sama zostałam z moim kopaniem.
Mam nadzieję że do soboty podniesie się i zdejmie mi dalszą część rabaty w dolnej części ogrodu, bo muszę kolejne dwie rozplenice przesadzić dla tych carexow

Asia powiedz mu żeby położył się na podłodze i nogi ułożył do kąta prostego i podparł krzesłem, dysk mu się wsunie. Jak będzie wstawał to z pozycji bocznej.Tylko potem leżenie plackiem. i kup Biofenac - lek przeciwzapalny.
Johanka77 17:04, 09 sie 2018

anna_t napisał(a)

Asia powiedz mu żeby położył się na podłodze i nogi ułożył do kąta prostego i podparł krzesłem, dysk mu się wsunie. Jak będzie wstawał to z pozycji bocznej.Tylko potem leżenie plackiem. i kup Biofenac - lek przeciwzapalny.

Dzięki Dziewczyny, ale to dawno nie ten etap
Na to już tylko Doreta.
17:06, 09 sie 2018
mrokasia napisał(a)

to prawda, ćwiczenia działają cuda
tylko jak się zmusić?

warto wypracowac własna samodyscypline

zaczynałam od skalpela teraz fikam bikini ...jeszcze kiler mnie zabija ale juz 1/3 robie ...a potem juz padam ...teraz w te upały i urlop to odpusciłam ...ale na niedziele planuje juz poskakac ma byc chłodnie

ja zapisałam sobie w kalendarzu plan na tydzień ....i wpisałam w niego cwiczenia ...wiesz to dziła ...3mce schodzi a potem to nawyk i jak nie cwiczysz bo czasem sie zdarza ze tylko w tygodniu poskam to sie zle czuje
17:08, 09 sie 2018
Johanka77 napisał(a)

Dzięki Dziewczyny, ale to dawno nie ten etap
Na to już tylko Doreta.

ja nie wiem co to Doreta

moze chcesz do Bielska namiar ...polecam tych kregarzy ...prywatnie przyjmuja ..ale terminy długie 3-4 miesiace były.
Makao_J 18:28, 09 sie 2018

No to ładnie Ci się ta rabata podokienna rozrosła przez ten rok. To co to będzie w przyszłym roku? Będzie szał
Johanka77 19:47, 09 sie 2018

Informuję, że w okolicach Torunia była burza i teraz miło pada
mrokasia 19:56, 09 sie 2018

eee_taam napisał(a)

warto wypracowac własna samodyscypline

zaczynałam od skalpela teraz fikam bikini ...jeszcze kiler mnie zabija ale juz 1/3 robie ...a potem juz padam ...teraz w te upały i urlop to odpusciłam ...ale na niedziele planuje juz poskakac ma byc chłodnie

ja zapisałam sobie w kalendarzu plan na tydzień ....i wpisałam w niego cwiczenia ...wiesz to dziła ...3mce schodzi a potem to nawyk i jak nie cwiczysz bo czasem sie zdarza ze tylko w tygodniu poskam to sie zle czuje

To prawda, jak się człowiek przemoże i zacznie to potem trudno przestać. Ze 3 lata temu ćwiczyłam w domu systematycznie prawie rok. Po chyba 3 miesiącach zorientowałam się że mnie kręgosłup nie boli a bolał mnie od ponad 20 lat...
Muszę do tego wrócić. Tylko niech się chłodniej zrobi.
mrokasia 19:58, 09 sie 2018

Makao_J napisał(a)
No to ładnie Ci się ta rabata podokienna rozrosła przez ten rok. To co to będzie w przyszłym roku? Będzie szał

Rzeczywiście tłuściutka jest . Najbardziej urosły rozchodniki. No i LadyU
mrokasia 19:59, 09 sie 2018

Johanka77 napisał(a)
Informuję, że w okolicach Torunia była burza i teraz miło pada

Zazdroszczę, u mnie wciąż 28 stopni, zachmurzyło się ale nie widać żeby miało padać. Uruchomiłam zraszacze.