Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Annak 20:00, 11 sie 2018

Pięknie Nie potrafiłabym wybrać jednego zdjęcia, bo całość jest zachwycająca i od razu widać, że roślinki wody dostały
UrsaMaior 20:30, 11 sie 2018

Stara, no jest CZAD.

mrokasia napisał(a)

Kasiu, fajnie, że tak uważasz .
Porównanie tej rabaty pokazywałam ostatnio na metamorfozach, ale proszę - mówisz i masz

eVka 20:42, 11 sie 2018

Kasiaaaa ale widok z kuchni masz, obłęd totalny. Stałabym i się gapiła jak qupia hehe. Gratulacje ogromne. Jednak grysowe lub zwirkowe podjazdy mają swój niepowtarzalny urok a jeszcze ta zieleń....
zoja 20:53, 11 sie 2018

Przepiekny ogrod stworzyliscie z eM
Widok z kuchni masz obledny!
malgol 21:06, 11 sie 2018

Mrokaska, normalnie szal piękne te jezowki( u każdej je ostnio podziwiam ) , hortki...a widok kuchenny jak z gazety jakiejś
Margerytka40 21:31, 11 sie 2018

Kasia pięknie jest
asiak 21:42, 11 sie 2018

Widoczek z kuchni cudowny Tak to można zmywać
Gruszka_na_w... 21:50, 11 sie 2018

Kiedy tak patrzę na ten Twój piękny widoczek z kuchni, to boleśnie sobie uświadamiam fakt, jak wiele zależy od sąsiedztwa. U Ciebie tłem dla eleganckich nasadzeń są nasadzenia z działki naprzeciw. Tworzy się bardzo spójna oś widokowa. U mnie wciąż jeszcze prześwituje nieużytek naprzeciw i raczej nie przewiduję, że ewentualny przyszły sąsiad będzie fanem ogrodnictwa. Uwierzysz, że na żadnej działce nie rośnie drzewo? (hakuro i migdałków za takowe nie uznaję )
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magleska 23:21, 11 sie 2018

Nic nowego nie napiszę widoczek z okna kuchennego obłędnie piękny , w takiej scenerii ,to miło gary myć .
Pozostałe kadry też śliczne
eVka 23:45, 11 sie 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Kiedy tak patrzę na ten Twój piękny widoczek z kuchni, to boleśnie sobie uświadamiam fakt, jak wiele zależy od sąsiedztwa. U Ciebie tłem dla eleganckich nasadzeń są nasadzenia z działki naprzeciw. Tworzy się bardzo spójna oś widokowa. U mnie wciąż jeszcze prześwituje nieużytek naprzeciw i raczej nie przewiduję, że ewentualny przyszły sąsiad będzie fanem ogrodnictwa. Uwierzysz, że na żadnej działce nie rośnie drzewo? (hakuro i migdałków za takowe nie uznaję )

Oj tak to racja, u mnie naprzeciwko wjazu, po drugiej stronie ulicy stoi dom z ruderowym "ogrodem" a raczej śmietniskiem wokół domu nie ma lekko.
Za to z boku mam pięknie zagospodarowany ogrodu, stipy, trawy, szałwie...drzewa. Miło się patrzy.