Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

UrsaMaior 17:43, 17 lut 2018

Dla pocieszenia powiem, że krąży też wirus, przy którym nie ma innych objawów poza kaszlem - trwającym 2 miesiące. Właśnie go przerobiliśmy.
inka74 18:07, 17 lut 2018

Łucja jakbyś jakieś dobre sałatkowe miała. Albo dowolny miks. Co ci zostanie. Kompletnie na odmianach się nie znam. W ubiegłych latach jakieś takie lipne wybierałam sadzonki. I na koniec zaraza je łapała od deszczu bo pod gołym niebiem mam. Znalazłam niedawno fajny taki mini tunel idealnie pasujący na moją skrzynkę 1x1 m. Ma 1.2 wysokości. Taka mini chatka. Może wtedy by pomidory wyszły. Ja tak z 5 - 8 szt.
tulucy 18:32, 17 lut 2018

Cokolwiek to jest, to i tak jedziemy na antybiotyku już. A kaszel kiedyś minie... Chyba ale ogarniam powoli, dziś już pranie leci kolejne, obiad był

Kasiu i u mnie kot mój osobisty i koty od sąsiadów... A ptaszki są i tak. Karmniki tylko trzeba zabezpieczyć i tyle. Choć mam i taki, do którego kot włazi i czeka ... Mój nie poluje, ma wytłumaczone. Ale sąsiedzkie polują... I znoszą do sąsiadów... Ja tam gonię obce koty, niezależnie od ptaszków, bo mi grzebią w ziemi...

Iza u nas córka miała taki kaszel, a potem jeszcze złapała ode mnie... Też antybiotyk.
Dobrze, że ostatnio to ze 3 lata temu mieliśmy antybiotyki....

Iwona to coś tam wymyślę, kolorowe
mrokasia 18:54, 17 lut 2018

tulucy napisał(a)
Mój nie poluje, ma wytłumaczone.

To ja Cię zapraszam do siebie - wytłumaczysz i moim, dobrze?
Ewik 19:12, 17 lut 2018

Widze że specjalistka pomidorowa z Ciebie -proszę podpowiedz smaczne i łatwe w uprawie w gruncie pomidorki kpktajlowe .
tulucy 18:21, 19 lut 2018

Trochę wiosny - choć to jeszcze nie zaklinanie
Do domku

I do pracy
anka_ 18:36, 19 lut 2018

tulucy napisał(a)
Trochę wiosny - choć to jeszcze nie zaklinanie

Oj tam, oj tam... zaklinanie czy nie to radochę daje... U nas wczoraj klucze gęsi jeden za drugim leciały...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anabuko1 13:24, 20 lut 2018

Jak już człowiek spragniony tej wiosny i kolorów.
Fajne takie domowe umilacze
Napia 00:26, 23 lut 2018

Sporo odmian pomidorów żeby tylko lato było ciepłe i suche, to pomidory się ładnie udadzą
mrokasia 07:52, 23 lut 2018

Też bym sobie jakiegoś kwiatka wiosennego nabyła . Nawet ostatnio patrzyłam w sklepie na ładne hiacynty. Ale prawdę mówiąc w tym moim remoncie to nawet nie bardzo miałabym gdzie te hiacynty postawić... Muszę jeszcze ze 2-3 tygodnie poczekać.