No więc od początku.
Paweł Pissardi tam, gdzie była piaskownica, bo piaskownica wyleciała obok huśtawki (tam w prawym rogu będzie, gdzie magnolia i gdzie przesadziłam lilaka)
i teraz zdjęcia

tyle co napisałam, że kupione i czekam na transport to miałam już telefon od kierowcy, że jest na miejscu

więc nim udało mi się (a nie udało) wstawić zdjęcia ze szkółki to już wyładowywaliśmy te drzewa
no i teraz buczek
i klony <3
Dziadziuś jeszcze coś przy palikach gmera

musimy je generalnie jeszcze przymocować taśmami ale chwila wytchnienia na obiad i kawę.
Graby muszą czekać na jutro a pissardi na koniec bo w ten róg wywalamy nadwyżki ziemi.
mierzyłam je i najwyższy ma 140 najniższy 110 ale średnio mają tak 120-125 cm
Czy ja mam je palikować? kupiłam takie tyczki bambusowe? no po pierwsze są krzywe a po drugie to zaczęłam się o nie bać w kontekście moich dzieci

czy oni ich nie uśmiercą?
Na ostatnim zdjęciu widać w tle hibiskus bagienny (ketmia) mój tata stwierdził, że trzeba go przesadzić i w ogóle podzielić spod tej kolumny gdzie stał.. ale jak go wykopał to się przeraził i stwierdził, że dobra nie będzie go dzielił. Przesadziliśmy go tutaj tak na środku tej ściany domu z podłużnym oknem, zobczymy najwyżej go potem znowu przesadzę.
No i jak? ja jestem zachwycona ale krytykę zawsze przyjmę (tylko nie każcie mi przesadzać tych drzew bo już mi skóra z palców odpada) oby się tylko przyjęły..