Donica świetna i też na podobną poluję Ale ceny są nie sprzyjające Myślę że kiedyś trafi się okazyjnie... A w swojej Edence też się zakochałamPięknie Twoja wygląda przy schodkach i zwiewnej firaneczce
Donica cudowna Ona ma odpływ? Bo jeśli nie, to rojniki się w niej utopią
Gałązkę LO widziałam Nie wiem, jak ona z tym obeliskiem leży, ale może puść ją bez obeliska? Jak ją poprowadzisz poziomo, tak jak Ci pisałam, to obelisk nie będzie potrzebny.
Nie ma odpływu, ale jest przeznaczona na stolik na zadaszonym ganku, więc nic nie będzie zalewać rojników, inne rośliny nie dadzą sobie tam rady bez regularnego podlewania ☺
Wieczorem pokażę zdjęcia leżącej LO. Żeby poprowadzić poziomo to trzeba mieć do czego przymocować, a ona rośnie wśród innych krzewów i bylin, ciasno tam, dlatego pomyślałam o kulkowaniu do własnych pędów. Jak wstawie zdjęcia to będzie lepiej wiadomo co mam na myśli ☺
W piątek miałam chwilę słabości i nierozsądnie zamówiłam trochę bylin. Pierwszy raz w tym roku. Dziś przyszły paczki, w najgorętszy dzień! Jedna na szczęście do chłodnego biura, ale druga leży od rana w paczkomacie na południowej ścianie, gdzie dotrę dopiero wieczorem. Obawiam się że z tych roślinek nic nie będzie. .. Buuu ...