Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czubajkowy Ogród

Czubajkowy Ogród

anpi 14:03, 25 cze 2019

Donica świetna i też na podobną poluję Ale ceny są nie sprzyjające Myślę że kiedyś trafi się okazyjnie... A w swojej Edence też się zakochałamPięknie Twoja wygląda przy schodkach i zwiewnej firaneczce
Doranma 17:12, 25 cze 2019

Gosialuk napisał(a)
Miałam na myśli Romanticę. Dzięki

Popieram, mi też bardziej się ten podoba ☺
Doranma 17:13, 25 cze 2019

anpi napisał(a)
Donica świetna i też na podobną poluję Ale ceny są nie sprzyjające Myślę że kiedyś trafi się okazyjnie... A w swojej Edence też się zakochałamPięknie Twoja wygląda przy schodkach i zwiewnej firaneczce

No właśnie, ceny wyhamowują wiele apetytów, więc tym bardziej cieszy, gdy trafi się okazja ☺
greg66 21:48, 25 cze 2019

Doranma napisał(a)

Piękność i niesamowitość w jednym ile jeszcze rzeczy z natury nas zaskoczy?
Doranma 22:02, 25 cze 2019

greg66 napisał(a)

Piękność i niesamowitość w jednym ile jeszcze rzeczy z natury nas zaskoczy?

Tyle, że wystarczy nam do końca życia ☺
Doranma 14:11, 26 cze 2019

Jak sobie radzicie w ten strasznie upalny dzień? Trawniki na osiedlu całkowicie wysuszone ... Odrosną, wiadomo, ale ja nie lubię takiego lata !!!
Anda 14:30, 26 cze 2019

Donica cudowna Ona ma odpływ? Bo jeśli nie, to rojniki się w niej utopią

Gałązkę LO widziałam Nie wiem, jak ona z tym obeliskiem leży, ale może puść ją bez obeliska? Jak ją poprowadzisz poziomo, tak jak Ci pisałam, to obelisk nie będzie potrzebny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Doranma 14:53, 26 cze 2019

Anda napisał(a)
Donica cudowna Ona ma odpływ? Bo jeśli nie, to rojniki się w niej utopią

Gałązkę LO widziałam Nie wiem, jak ona z tym obeliskiem leży, ale może puść ją bez obeliska? Jak ją poprowadzisz poziomo, tak jak Ci pisałam, to obelisk nie będzie potrzebny.

Nie ma odpływu, ale jest przeznaczona na stolik na zadaszonym ganku, więc nic nie będzie zalewać rojników, inne rośliny nie dadzą sobie tam rady bez regularnego podlewania ☺
Wieczorem pokażę zdjęcia leżącej LO. Żeby poprowadzić poziomo to trzeba mieć do czego przymocować, a ona rośnie wśród innych krzewów i bylin, ciasno tam, dlatego pomyślałam o kulkowaniu do własnych pędów. Jak wstawie zdjęcia to będzie lepiej wiadomo co mam na myśli ☺
Anda 14:56, 26 cze 2019

Moją przywiązuję do takich „patyczków”
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41R2tFgtVAL._SX569_.jpg
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Doranma 14:58, 26 cze 2019

W piątek miałam chwilę słabości i nierozsądnie zamówiłam trochę bylin. Pierwszy raz w tym roku. Dziś przyszły paczki, w najgorętszy dzień! Jedna na szczęście do chłodnego biura, ale druga leży od rana w paczkomacie na południowej ścianie, gdzie dotrę dopiero wieczorem. Obawiam się że z tych roślinek nic nie będzie. .. Buuu ...