Aniu, tabliczka to taka do pierwszego deszczu, bo kredą pisana ☺ Też szukam fajnego pomysłu na napis. Do warzywnika chyba wolę jakąś w bardziej rustykalnym stylu, ale być może zamówię metalową jak ta w awatarze. Jeszcze myślę. .. ☺
A widzisz Dorotko Ty masz glinę ja piasek nie mogłoby to się jakoś wyrównać a tak musimy się męczyć
Pozdrawiam u mnie coś pogrzmiało dostałem alert ale poszło bokiem i kicha...
Na tym świecie nie doczekamy się sprawiedliwości, więc musimy się cieszyć tym co mamy ☺
Niestety, deszczowe prognozy na dziś się nie sprawdziły a w najbliższych dniach tylko słońce i słońce. ..
Na żywo to jest bardzo ładne zestawienie, ale zdjęcia jego urody niestety nie oddają - kremowo żółta trawa z kremową margarytką. Obok dla kontrastu był posadzony bordowy rozchodnik, ale w tym roku prawie go nie widać - zanika, nie wiem, czego mu brakuje.
Pogubiłam się w nazwach róż ... To była chyba Gloria Dei, ale jakoś mało do niej podobna
Czosnki Krzysztofa nadal mi się podobają, nawet takie zasuszone
I pysznogłówki, które się rozlazły po rabacie. Co roku obiecuję sobie, że zaparzę ich listki w herbacie, a kwiatki dodam do sałatki, ale jakoś nie wychodzi