Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 00:28, 26 kwi 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Niezła zmiana zastanawiam się tylko czy się brudzić od butów nie będzie?

Kochana a pamiętasz którędy my najczęściej wchodzimy Garażem
Brudzić się będzie od mchu bo to strefa wiecznego cienia. Ale mam to gdzieś Może w końcu coś mi się zniszczy i będzie wymagało większej wymiany
Magleska 07:02, 26 kwi 2020

Iwonka
takie kosmetyczne zmiany ,a efekt bardzo fajny
bardzo fajnie zmieniasz swoje rabatki-teraz ta mikro-super-elegancka ,nie naciapana -bardzo ładnie
i rób rewoltę ,jak ci się marzą anabelki,to je sadz -...jest pięknie,a będzie jeszcze piękniej z nimi
buziaki
Iwonka 09:16, 26 kwi 2020

Magleska napisał(a)
Iwonka
takie kosmetyczne zmiany ,a efekt bardzo fajny
bardzo fajnie zmieniasz swoje rabatki-teraz ta mikro-super-elegancka ,nie naciapana -bardzo ładnie
i rób rewoltę ,jak ci się marzą anabelki,to je sadz -...jest pięknie,a będzie jeszcze piękniej z nimi
buziaki
Madzia uciekam do mikrusów od tej płachty za domem

Tu mam ten zawias o którym ci mówiłam. Na razie ryję w ziemi, ale wiesz, że to akurat lubię. Szkoda, że jest ten zwariowany czas, z perzem bym ci pomogła
UrsaMaior 09:36, 26 kwi 2020

Bosz ta u sąsiada też obłędna! Muszę spróbować z cięciem tych moich Amanogaw, bo efekt faktycznie powala!
Urszulla 10:50, 26 kwi 2020

Iwonka napisał(a)
I czerwony... Garnet Buziaki Agania

Ale Garnet u Ciebie jest wielki jesteś szczęściarą że tak pięknie rosną, Agania zresztą też. Bo one wrażliwe.
A u mnie Garnet ma tak mało miejsca, będzie bonsai przy Twoim
Urszulla 11:00, 26 kwi 2020

Iwonka napisał(a)
Odrobina farby i jest jakby ładniej... Wiadomo, nowa kostka czy wymiana schodów zrobiłaby wielkie wow, ale niestety takich zmian nie mamy jeszcze w planach. Cieszę się z drobiazgów

Patrząc na to zdjęcie, kolejny plan w głowie kiełkuje

Anabelki zamiast żwirowej ścieżki? Rzadko nią chodzimy, rzadko na całym murku siadamy. Albo ścieżkę zostawić a przesadzić nieco roślin? Ze trzy sztuki? Byłoby spójniej. Marzą mi się te hortensje a stanowisko dla nich byłoby tu idealne, przez większość dnia w cieniu. No i widziałabym je z kuchennego okna, marzenie

Bardzo fajne spojrzenie na sprawy zmian te tulipany zrobiły szał a potem hakone wypełni. Idealny plan.
A Anabelek rzeczywiście tu brakuje to musisz je hurtowo kupić
Iwonka 11:21, 26 kwi 2020

Urszulla napisał(a)

Ale Garnet u Ciebie jest wielki jesteś szczęściarą że tak pięknie rosną, Agania zresztą też. Bo one wrażliwe.
A u mnie Garnet ma tak mało miejsca, będzie bonsai przy Twoim

Zobacz jaki 12 lat temu był z niego maluszek

On idzie w szerokość, na wysokość może 40 cm dostał nie więcej. Bedziesz musiała ciąć jeśli masz mało miejsca.
sylwia_slomc... 12:09, 26 kwi 2020

Garnet i disectum może by u mnie zdały egzamin nad rowem..... myślę czy one mi się z owocowymi nie pogryzą, ale w podwórku niby też mam taki mix i nie najgorzej jest
kasiek 14:37, 26 kwi 2020

Iwonka napisał(a)
Z cyklu było i jest

Świetnie Ci to wyszło!
Wiolka5_7 14:52, 26 kwi 2020

Mała zmiana a super efekt !