Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 15:05, 26 kwi 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Garnet i disectum może by u mnie zdały egzamin nad rowem..... myślę czy one mi się z owocowymi nie pogryzą, ale w podwórku niby też mam taki mix i nie najgorzej jest

Sylwia ty masz tyle roślin, z tak różnych klimatów, że wszystko u ciebie dobrze wygląda. Czytałam, że zamówiłaś klon koto no ito, nazwa obłędna. Klony ładnie nad woda wyglądają. Nie wiesz jak z ich systemem korzeniowym? Ten zielony dissectum przeniosłabym nad oczko...
Iwonka 15:06, 26 kwi 2020

kasiek napisał(a)

Świetnie Ci to wyszło!

Jeszcze rynny i będzie spójniej. A w poniedziałek drewutnię maluję pod kolor altany.
Iwonka 15:07, 26 kwi 2020

Wiolka5_7 napisał(a)
Mała zmiana a super efekt !

Tak mnie te czerwienie denerwują, że z ulgą je przemalowałam. Reszta to już na większy remont, ale na razie się nie zanosi, niestety
gosika67 15:14, 26 kwi 2020

Nad wodą świetnie wygląda, tak jakby cały czas było to jego miejsce.Fajnie się odbija i ten ognisty kolor.
Dorota123 16:04, 26 kwi 2020

Podziwiam od dawna Twój zapał, determinację i chęci do upiększania swojego raju na ziemi. Tam gdzie masz tą żwirową ścieżkę anabelkom było by bardzo dobrze. One zawsze wyglądają dobrze. Ja anabelki mam połączone z białymi liliami i miskantami, uważam, że to świetny zestaw.
BKosimkArt 16:33, 26 kwi 2020

Takie zmiany są najlepsze bo robią super efekt! tak zdecydowanie coś białego by tu pasowało.. piękne tulipany! a klony to eeech sama wiesz
Agania 17:37, 26 kwi 2020

A ja sobie taką wstążkę tulipanową zrobiłam w sadzie dereniowym
a co później Iwonko?
Iwonka 17:55, 26 kwi 2020

gosika67 napisał(a)
Nad wodą świetnie wygląda, tak jakby cały czas było to jego miejsce.Fajnie się odbija i ten ognisty kolor.

Szczęśliwie udało mi się wieki temu chociaż to drzewo mądrze posadzić
Iwonka 17:57, 26 kwi 2020

Dorota123 napisał(a)
Podziwiam od dawna Twój zapał, determinację i chęci do upiększania swojego raju na ziemi. Tam gdzie masz tą żwirową ścieżkę anabelkom było by bardzo dobrze. One zawsze wyglądają dobrze. Ja anabelki mam połączone z białymi liliami i miskantami, uważam, że to świetny zestaw.

Dorotka ty zawsze masz tyle ciepłych słów dla mnie Buziaki wielkie Muszę wrócić do twojego zestawu z liliami i miskantami. Tutaj zmieszczą mi się tylko anabelki. Już tyle myślę o tych hortensjach, chyba ta miejscówka sprawi mi najwięcej radości
Iwonka 18:00, 26 kwi 2020

BKosimkArt napisał(a)
Takie zmiany są najlepsze bo robią super efekt! tak zdecydowanie coś białego by tu pasowało.. piękne tulipany! a klony to eeech sama wiesz

Jutro maluję drewutnię, już się nie mogę doczekać. W końcu za domem zrobi się ładniej. Anabelkom muszę ziemię przygotować. Już nawet wiem, gdzie wywiozę żwirek ze ścieżki. Siostra przygarnie jałowca blue star, pierwsze kroki poczynione Klony tfu tfu dobrze u mnie rosną. Widziałam twoje gumballe - super miejscówka