Cześć przychodzę od Anitki, przejrzałam wątek od początku i właśnie zbieram szczękę z podłogi , chciałabym mieć taki chaos piękny masz ogród, dużo ciekawych zakątków, dojrzałe rośliny no cudnie powiedz mi proszę co to za drzewo na drugim zdjęciu? Te otoczone bordowymi żurawkami, ile ono ma lat?
Nie wiem,czy mnie chcesz u siebie,ale tak czy inaczej już tutaj zostaje
Witaj Koliberku Obejrzałam klika ostatnich stron u ciebie. Jak ja ci zazdroszczę takiego młodego ogrodu Wszystko piękne i zdrowe. Masz trochę tych roślin, których u mnie już brak. Mam nadzieję, że będą ci ładnie rosły No i ta płaska działka... marzenie kogoś żyjącego na skarpie
Wiesz jak to na zdjęciach wygląda, jeszcze z zamazanym tłem Mam nadzieję, że nie będzie padać i spacer u mnie się uda Na razie deszcz cieszy, tylko dlaczego od razu musi być zimno?!
Dziękuję za tyle miłych słów Ja już tracę serce do tego mojego ogrodu, stąd taki tytuł i mało zdjęć. Mam trochę fajnych roślin, ale tak posadzonych, że ręce opadają. A wydawało mi się, że wszystko dobrze przemyślałam
Zielone drzewko otoczone cytrynowymi i bordowymi żurawkami to miłorząb japoński (ginko biloba) szczepiony na pniu. Ma ponad 10 lat, co roku mocno go roku przycinam. Drugie drzewo, otoczone odwróconą kombinacją żurawek to glediczja Sunburst. Obie rośliny polecam - niekłopotliwe a ładne