Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

malgorzata_s... 20:15, 23 lip 2018

Iwonko troszkę obejrzałam, troszkę poczytałam i jestem zachwycona
Nie dosyć że ślicznie to jeszcze własnymi łapkami wykonane.
Podziwiam pracusiu
Bardzo nam było miło Was poznaćJesteś wulkanem energii i wdziękuBuziaczki i do zobaczenia
Anitka 22:51, 23 lip 2018

Iwonko dziękuje za kolejny wspólnie spędzony dzionek i odwiedzenie naszego azylu. Szkoda, że tak szybko czas zleciał. Buziaczki i do zobaczenia wkrótce
sylwia_slomc... 23:30, 23 lip 2018

Iwonko serdecznie dziękujemy za wczorajsza Waszą obecność, a Jackowi szczególnie, mam nadzieję, że odpoczął ciut u nas
Jesteście super i ta energia i radość którą Wszystkich zarażasz Kochana, nigdy się nie zmieniaj, bo można Cię garściami jeść
Agania 09:50, 24 lip 2018

Super miałyśmy udaną niedzielę w takim towarzystwie czas się zatrzymuje, znikają problemy a za chwilę zostają miłe wspomnienia

Iwonka teraz kolejka na fotki z Twojego ogrodu, mówisz, że dopiero namiastkę klimatu w altance stworzyłaś, nie zgodzę się, bo jest ślicznie, co tam jeszcze szykujesz...lubię patrzeć na metamorfozy ogrodowe?
kasiek 22:05, 28 lip 2018

Iwonka - raz jeszcze dziękuje - jesteś świetnym towarzyszem - zarówno w drodze jak i zwiedzaniu i jedzeniu - buziole zostawiam

kasiek 22:08, 28 lip 2018

kasiek 22:12, 28 lip 2018

Masz w sobie tyle piękna i delikatności że wypad z Tobą to uczta dla oka i ducha
Zostawiam buziole!
sylwia_slomc... 22:17, 28 lip 2018

Prawda, że niezwykle fotogeniczna A mnie nie wierzy
kasiek 21:10, 30 lip 2018

No i gdzie fota altany? Spotkania spotkaniami ale foty koniecznie trzeba uzupełniać!
Iwonka 22:03, 31 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Iwonko troszkę obejrzałam, troszkę poczytałam i jestem zachwycona
Nie dosyć że ślicznie to jeszcze własnymi łapkami wykonane.
Podziwiam pracusiu
Bardzo nam było miło Was poznaćJesteś wulkanem energii i wdziękuBuziaczki i do zobaczenia

Małgosiu dziękuję za miłe słowa, tak jak ci pisałam super było was poznać W tym sezonie rzeczywiście pracuś ze mnie, wzięło mnie na zmiany, ale idzie jak po grudzie... Podziwiałam właśnie fotki u ciebie. Masz cudnie zrobione rabaty. Oby już bardziej się nie rozrastały bo są idealne

Anitka napisał(a)
Iwonko dziękuje za kolejny wspólnie spędzony dzionek i odwiedzenie naszego azylu. Szkoda, że tak szybko czas zleciał. Buziaczki i do zobaczenia wkrótce

Anitko już mi się tęskni za waszym azylem, pięknie i relaksująco jest u was. Melduję, że działam, ale przez ten upał wolno idzie. Nawet zdjęć nie chce mi się robić, tak wszystko rozkopałam. Najważniejsze, że mi się chce i tego się trzymajmy

sylwia_slomczewska napisał(a)
Iwonko serdecznie dziękujemy za wczorajsza Waszą obecność, a Jackowi szczególnie, mam nadzieję, że odpoczął ciut u nas
Jesteście super i ta energia i radość którą Wszystkich zarażasz Kochana, nigdy się nie zmieniaj, bo można Cię garściami jeść

Z tymi garściami byłby problem, przez modernizacje ogrodowe znikam z masy coraz bardziej Grandiflorę wykopałam i zanlazłam dla niej dużą donicę. Odżyła po tej przeprowadzce a jak do ciebie dojedzie to dopiero się rozrośnie

Agania napisał(a)
Super miałyśmy udaną niedzielę w takim towarzystwie czas się zatrzymuje, znikają problemy a za chwilę zostają miłe wspomnienia

Iwonka teraz kolejka na fotki z Twojego ogrodu, mówisz, że dopiero namiastkę klimatu w altance stworzyłaś, nie zgodzę się, bo jest ślicznie, co tam jeszcze szykujesz...lubię patrzeć na metamorfozy ogrodowe?

Spotkania są super, fajnie zobaczyć na żywo wasze ogrody. Mam tyle inspiracji, tylko czas pędzi jak szalony i trudno samej zrobić to co główka wymyśli Powinnam tak jak Sylwia biegać z aparatem na pasku Niestety z dokumentacją u mnie kiepsko. Jak się wkręcę w jakąś pracę to zapominam o wszystkim.

kasiek napisał(a)
No i gdzie fota altany? Spotkania spotkaniami ale foty koniecznie trzeba uzupełniać!

Będzie, będzie... tylko rozkopałam kilka rabatek i od poniedziałku je męczę. A meble w altanie nadal z 5 próbkami farby Wiesz, że ta jedna faktycznie była zepsuta. Akurat ta której kolor najbardziej mi odpowiada... Zwrócili mi pieniądze, teraz muszę do innego sklepu podjechać, bo w tym wszystkie które otwieraliśmy były trefne.