Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tu na razie jest klepisko....

Tu na razie jest klepisko....

ajka 09:48, 05 lip 2025

Prawdziwa tyrka na tym ogrodzie, nie chciałoby mi się tak wcześnie wstawać, ale efekty widać bardzo szybko.

Moja sesleria najlepiej wygląda w słońcu.
kasiab 10:28, 05 lip 2025

Lidia masz rację niewiele. Jednak żeby nie było jak targowisko pełne przepychu to muszę dobrać dodatki żeby uspokoiły rabatę bo na razie jest dość kolorowa

Ania zdecydowanie tyrka... za to jaka fajna cieszę się że mam jak wychodzić do ogrodu. Te maty na ogrodzenie to był wspaniały pomysł mojego Męża. Chwasty się nie sieją jak oszalałe i to też daje kopa do działania. Efekt jest zadowalający zdecydowanie.

Muszę dobrze pomyśleć nad frontem bo przy różach jest sporo pracy żeby dobrze wyglądały. Chciałam z przodu również róże tylko czy będę miała aż tyle czasu żeby to wszystko obrabiać?
Muszę zryc cały przód i zacząć tą długą rabatę od nowa po urlopie. Chyba zrobię typowo trawiastą rabatę z cisowymi kulami albo prostopadłościanami. Mam na niej małe świdosliwki i one chyba zostaną. Zobaczymy
ajka 20:12, 05 lip 2025

Ja mam róże w przedogródku i bardzo sobie chwalę. Sadziłam tylko tak, by róża była z boku i nie sypała się na ścieżki. Na trawie płatki mnie nie denerwują, wystarczy jak przytnę przekwitłe kwiaty i zgarnę z grubsza płatki raz na tydzień.