Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tu na razie jest klepisko....

Tu na razie jest klepisko....

LIDKA 23:58, 02 paź 2025

Kostka super. Też mam cieniowaną.
Ona troszkę pojaśnieje.
Rzeczywiście jest praktyczna pod kątem brudzenia.
LIDKA 23:59, 02 paź 2025

Kasia niech się ząbki goją. Brrrr dentysta = gruby wydatek.
Agatorek 08:49, 03 paź 2025

Piękny bukiecik

Kostka ładnie wygląda i na pewno będzie praktyczniejsza od jednolitej .
kasiab 09:39, 03 paź 2025

Nie ma wyboru trzeba czekać

Agnieszka dziękują dalie. Mam nadzieję, że w przyszłym roku pojawi się więcej kwiatów do wazonu

Agatorek 11:04, 03 paź 2025

Bardzo lubię dalie, mają przepiękne kwiaty. Tylko to wykopywanie mnie zniechęca . Ale może skuszę się do jakiejś donicy. Kiedyś
Wafel 16:15, 03 paź 2025

Piękny daliowy bukiet! Wykopywanie dalii niestety to nie dla mnie zabawa, ale może sobie sprawię kiedyś jakieś pastelowe do donicy Kostka super się prezentuje. Fajne szerokie te twoje rabaty.
kasiab 17:26, 03 paź 2025

Agatorek napisał(a)
Bardzo lubię dalie, mają przepiękne kwiaty. Tylko to wykopywanie mnie zniechęca . Ale może skuszę się do jakiejś donicy. Kiedyś

Wiesz jest plus wykopywania: na świeżo możesz mieć świeże karpy i jeszcze więcej kwiecia

Wafel napisał(a)
Piękny daliowy bukiet! Wykopywanie dalii niestety to nie dla mnie zabawa, ale może sobie sprawię kiedyś jakieś pastelowe do donicy Kostka super się prezentuje. Fajne szerokie te twoje rabaty.

Tak rabaty mam całkiem szerokie i głębokie (na tyle, na ile mogłam sobie pozwolić na tym małym obszarze).
Mam nadzieję, że uda się je dobrze zagospodarować, bo to co mam jest dla mnie już nudne
Agatorek 17:36, 03 paź 2025

Mam za dużego lenia na wykopywanie dalii . Ale na jedną czy dwie donice się skuszę.

Bo na pewno się skuszę na kannę do donicy. Moi rodzice mają i są po prostu przepiękne, mają wielkie liście, kwitną cudownie i wyglądają bardzo egzotycznie
kasiab 20:04, 03 paź 2025

Agatorek napisał(a)
Mam za dużego lenia na wykopywanie dalii . Ale na jedną czy dwie donice się skuszę.

Bo na pewno się skuszę na kannę do donicy. Moi rodzice mają i są po prostu przepiękne, mają wielkie liście, kwitną cudownie i wyglądają bardzo egzotycznie

Podziwiałam ostatnio u sąsiadki i faktycznie mają w sobie to coś
Wafel 20:25, 03 paź 2025

Uprawiałam kanny w donicach przez 3 lata. Kłącza bardzo się rozrastają i donica musi być szeroka i mocna bo potrafią zdeformować plastik. Świetnie wyglądają jej liście, u mnie trochę były poszarpane przez wiatr lepiej im w zacisznym miejscu. Żeby były dorodne warto je już od połowy marca sadzić do donic i pędzić w domu.