Kokesz
19:48, 12 lut 2024

Hej Muszelko
dawno nie zaglądałam na O. chyba ze 3 miesiące.
Melduję, że zakupiłam nasiona pomidora Philovita i będę testować tego potwora u siebie
Wczoraj wysiałam papryki i selery, grzeją się na kaloryferze
W sobotę posiałam do gruntu bób, marchew, pietruszkę, rzodkiewki, szpinak i por wczesny.
Zastanawiam się, czy zrobić rozsadę pora dodatkowo w domu, czy ten gruntowy ma szansę urosnąć?
Masz jakąś sprawdzoną odmianę truskawek całorocznych? Kupiłam niby całoroczną jesienią 2022r. i w ubiegłym sezonie zaowocowała tylko raz.
Ciemierniki masz przepiękne
Moje-Twoje dopiero w pąkach
Szkoda, że ten czerwony się nie przyjął
chciałąm go dokupić bo pokazały się w LM ale miały pomieszane etykiety i żaden Red nie wyglądał na czerwonego.
Muszę obejrzeć swoje karłowe borówki, jeszcze ich nie przycinałam, ciekawe czy rozpoznam, które to pąki liściowe?
Pozdrawiam serdecznie
Edit.
Nie wytrzymałam i dla bezpieczeństwa posiałam jeszcze pory w domu
Najwyżej będę rozdawać nadmiary

Melduję, że zakupiłam nasiona pomidora Philovita i będę testować tego potwora u siebie

Wczoraj wysiałam papryki i selery, grzeją się na kaloryferze

W sobotę posiałam do gruntu bób, marchew, pietruszkę, rzodkiewki, szpinak i por wczesny.
Zastanawiam się, czy zrobić rozsadę pora dodatkowo w domu, czy ten gruntowy ma szansę urosnąć?
Masz jakąś sprawdzoną odmianę truskawek całorocznych? Kupiłam niby całoroczną jesienią 2022r. i w ubiegłym sezonie zaowocowała tylko raz.
Ciemierniki masz przepiękne

Muszę obejrzeć swoje karłowe borówki, jeszcze ich nie przycinałam, ciekawe czy rozpoznam, które to pąki liściowe?
Pozdrawiam serdecznie

Edit.
Nie wytrzymałam i dla bezpieczeństwa posiałam jeszcze pory w domu

Najwyżej będę rozdawać nadmiary