Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Przedogródek pod dębem

Przedogródek pod dębem

Milka 10:34, 08 wrz 2019

Kajaki wspaniale humor poprawiają, fajnie że sobie pływacie
Waclaw 13:10, 08 wrz 2019

Milka napisał(a)
Kajaki wspaniale humor poprawiają, fajnie że sobie pływacie

basia3012 00:35, 10 wrz 2019

Wacku, dziękuję za ucztę. Muzyczną, oczywiście. Wysłuchałam jeszcze innych utworów tego młodego człowieka. Piękne. Utalentowany niesamowicie. Wspaniały chłopak.
Obejrzałam też zdjęcia ze spływu. Bardzo fajny sposób na spędzenie wolnego czasu.
U nas spływamy Krutynią. Też malownicza rzeka. Warto zobaczyć na własne oczy.
Pozdrawiam.
Gosialuk 05:33, 10 wrz 2019

Może kiedyś zorganizujemy sobie spływ ogrodowiskowy.
A Dimasz ma wspaniały głos.
Waclaw 15:32, 10 wrz 2019

basia3012 napisał(a)
Wacku, dziękuję za ucztę. Muzyczną, oczywiście. Wysłuchałam jeszcze innych utworów tego młodego człowieka. Piękne. Utalentowany niesamowicie. Wspaniały chłopak.
Obejrzałam też zdjęcia ze spływu. Bardzo fajny sposób na spędzenie wolnego czasu.
U nas spływamy Krutynią. Też malownicza rzeka. Warto zobaczyć na własne oczy.
Pozdrawiam.

Basiu,
mój spływ Krutynią a przy okazji buszowanie w okolicach i pobyt w 100 letnim mazurskim domu zaliczam do moich ulubionych wakacji. Nie wiem kiedy to będzie bo wiele przede mną do zwiedzenia miejsc w których jeszcze nie byłem ale zamierzam spłynąć Krutynią ponownie
Waclaw 16:08, 10 wrz 2019

Gosialuk napisał(a)
Może kiedyś zorganizujemy sobie spływ ogrodowiskowy.
A Dimasz ma wspaniały głos.

Gosiu,
taki spływ byłby na pewno niezapomnianym przeżyciem
Dimasza byśmy wtedy nie słuchali, choć zachwyca bo spływając, słucha się innego, dalece wspanialszego koncertu: oddechu Ziemi.
basia3012 00:13, 16 wrz 2019

Waclaw napisał(a)

Gosiu,
taki spływ byłby na pewno niezapomnianym przeżyciem
Dimasza byśmy wtedy nie słuchali, choć zachwyca bo spływając, słucha się innego, dalece wspanialszego koncertu: oddechu Ziemi.

Pięknie Wacku mówisz o przyrodzie. Bardzo pięknie. Ja zachwycam się zarówno przyrodą stworzoną przez człowieka jak i tą naturalną, powstałą bez większego udziału ludzi. Chociaż czasem okazuje się, że w naturalnej przyrodzie też ludzie mają swój udział. Np. zachwycaliśmy się zwalonymi drzewami do Krutyni. Wyglądały naturalnie, malowniczo. Okazało się, że gospodarze z Krutyni poświęcili wiele godzin aby tą rzekę taką dziką i niedostępną uczynić.
zawitka 09:49, 16 wrz 2019

Przyszłam od Dorotki?W moim ogródeczku/ żeby Ci napisać że storczyki też posypuje się cynamonem i też pięknie rosną .Powodzenia !!!!!
sylwia_slomc... 11:16, 16 wrz 2019

Moje chłopaki też w tym sezonie kajakowali po Dunajcuale płytko było teraz chcą na Wiśle, ale tego to się obawiam
trochę.
Waclaw 18:09, 16 wrz 2019

basia3012 napisał(a)

Pięknie Wacku mówisz o przyrodzie. Bardzo pięknie. Ja zachwycam się zarówno przyrodą stworzoną przez człowieka jak i tą naturalną, powstałą bez większego udziału ludzi. Chociaż czasem okazuje się, że w naturalnej przyrodzie też ludzie mają swój udział. Np. zachwycaliśmy się zwalonymi drzewami do Krutyni. Wyglądały naturalnie, malowniczo. Okazało się, że gospodarze z Krutyni poświęcili wiele godzin aby tą rzekę taką dziką i niedostępną uczynić.

Wykazali się kunsztem. To trudne tak kształtować brzegi aby się wydawało, że to przyroda zmienia krajobraz.
Chciałbym nad Krutynię wrócić. Obiecywałem to sobie wyjeżdżając z tamtych okolic. Jednak lata mijają a jeszcze przede mną tyle miejsc do zwiedzenia