Tak żeś siem dobijała głośno ,że wylazłam
A tak na serio..ledow zaczęłam te wymarzone wakacje, bo jeszcze robota po końcu roku była...ale już powoli wracam do ludzi
Donice minimalistyczne masz piękne
Buziole
Dzięki za pobudkę
Cześć Isiu fajnie ,że jesteś muszę Ci jednak oddać palmę pierwszeństwa w wagarach..przebiłaś mnię jak nic
I nie martw się..mnie też trudno się połapać.. Ale na spokojnie damy radę
Będę grodzić , będę , bo już nie raz mi sarny cisy wyżarły w cudne topiary ... cudne...ale chyba tylko według nich więc nauczona doświadczeniem nie pozwolę sobie na brak ogrodzenia..zreszta..bezpieczeństwo i kradzieże...aa...co będę gadać
Buziol
Uhuummm na szczęście sasiad z tyłu już postawił świetne betonowe słupy graniczne , więc ta satronę mamy z glowy ..została tylko lewa strona spoko bułka z masłem
Dokładnie tak Aniu słupki betonowe już klepnięte , a główna granica działki normalnie ogrodzona
Pochówek rozumię klasyczny zanotowałaś .. Ty to jednak porzàdna jednostka jezdeś ...
Aalleee.... środek przeciwwymiotny dla ślimaków ?????
Šciskam mooocno
Ps..moje kłacze lotosu zastrajkowało ja potem również kupiłam strzałkę olbrzymià oraz oczeret zebrinus i niech siem lotos wali .. Przepraszam za wyrażenie
Juleczko ściskam bardzo mocno mam nadzieję ,że Cię na ten koniec roku nie dali rady wykończyć .. Zbieram się ,żeby do Ciebie zadzownic, bom się już stęskniła łokrutnie a slowo pisane to jednak nie to samo ...
Toszko Aniele .. a ten trend , to naprawdę w trybie przyszlym ???a nie teraźniejszym?? seeriooo ??
Noo dobra, nie marudzę..w sumie..mam całkiem przyjemnych sasiadōw
I nie masz mnie od czego odciagać , bo dalej sprawa się wlecze...ludzie wszyscy musieli odebrać listy polecone i od terminu odbioru przez ostatnia osobę dopiero odlicza się czas " czegośtam "
Póki co , martwię się jak ja te nieużytki wykarczuję...trawa po kolana , chwasty po pas..jedni pisza ,że randap koniecznie , inni ,że Boziu broń bo to bomba ekologiczna..i być tu człeku madry
Buziole zasyłam gorace
Pół ogrodu robiłam ekologicznie... na drugie brakło mi cierpliwości do bałaganu i do pędzslkowania perzu co odrastał na części ekologicznej. Perzu z gliny po dobrici tak łatwo i szybko nie wybierze. Poszłam na łatwiznę.