Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w dolinie

Ogród w dolinie

Roocika 16:33, 09 gru 2020

Anda napisał(a)
Asiu, mam Chrome i widzę wszystko. Może musisz zrobić aktualizację?

Właśnie nie wiem o co chodzi, telefon mam nowy, wcześniej działało, potem zdjęcia sprzed 2017 przestały się wgrywać. Na szczęście na operze działa
Roocika 16:35, 09 gru 2020

antracyt napisał(a)

Całkiem przyjemne te inspiracje

Ten dereń ma fajny pokrój ale jest mało zdjęć z nim, może gdzieś jest jakiś haczyk?
Kim 16:49, 09 gru 2020

Roocika napisał(a)

Właśnie nie wiem o co chodzi, telefon mam nowy, wcześniej działało, potem zdjęcia sprzed 2017 przestały się wgrywać. Na szczęście na operze działa

Mam tak samo z tymi zdjęciami
Od pewnego czasu nie widzę starszych zdjęć ,niewiem czemu się tak dzieje dotychczas było wszystko ok
Roocika 18:22, 09 gru 2020

Kim napisał(a)

Mam tak samo z tymi zdjęciami
Od pewnego czasu nie widzę starszych zdjęć ,niewiem czemu się tak dzieje dotychczas było wszystko ok

Bożena spróbuj inna przeglądarkę. Mi działa w operze
sylwia_slomc... 20:21, 09 gru 2020

Ja też nie widzę tych starszych zdjęć a jeszcze nie dawno nie było problemu....
Roocika 09:12, 10 gru 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja też nie widzę tych starszych zdjęć a jeszcze nie dawno nie było problemu....

Sylwia a daj znać czy na operze działa
Brzozowadzie... 18:45, 10 gru 2020

Cześć Asiu, z przyjemnością nadrobiłam Twój wątek. Mamy podobne dylematy - jak założyć piękny ogród, ale jednocześnie zachować styl miejsca, w którym żyjemy, żeby nie wyszedł sztuczny twór. Baaardzo podoba mi się koncepcja Ewy na rabatę przy tarasie.
W tym roku w cieniu posadziłam sporo śnieguliczki Brain de Soleil. Ma piękny limonkowy odcień w cieniu. U mnie rośnie z cieniutką zieloną trawą - carex Sabiński i ołówkowymi cisami. Może o niej pomyślisz.
Kibicuję Ci bardzo
sylwia_slomc... 18:53, 10 gru 2020

Roocika napisał(a)

Sylwia a daj znać czy na operze działa

Nie mam tej przeglądarki i nie mogę pobrać...
mrokasia 20:20, 10 gru 2020

Asiu, zaglądam po cichu . W sprawie podmokłego terenu nie wypowiem się bo takim nie dysponuję . Ale brzozy i derenie lubią wodę . I irysy .
Roocika 21:31, 10 gru 2020

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Cześć Asiu, z przyjemnością nadrobiłam Twój wątek. Mamy podobne dylematy - jak założyć piękny ogród, ale jednocześnie zachować styl miejsca, w którym żyjemy, żeby nie wyszedł sztuczny twór. Baaardzo podoba mi się koncepcja Ewy na rabatę przy tarasie.
W tym roku w cieniu posadziłam sporo śnieguliczki Brain de Soleil. Ma piękny limonkowy odcień w cieniu. U mnie rośnie z cieniutką zieloną trawą - carex Sabiński i ołówkowymi cisami. Może o niej pomyślisz.
Kibicuję Ci bardzo

Agata bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś, wszelkie rady na wagę złota Ta śnieguliczka to kuzynka tej co chciałam sadzić na skarpie przy brzozach, a ta Twoja ma żółte listeczki
Projekt Ewy też mi się od razu spodobał
Muszę się do Ciebie zapisać na korepetycje z rozmieszczania roślin na rabatach, bo ja swoje sądziłam plamami, nie wiem jak dalej sadzić, u Ciebie wszystko wygląda tak naturalnie