Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

Milka 15:11, 23 kwi 2012

jotka napisał(a)

Jolu fajnie, że Twój M ma sdwie prawe ręce, bo pisze, że proste do zrobienia, ale jak widze teeraz facetów..co nawet trudno powiedzieć, że maja dwie lewe ręce.. to cieszę się, że urodziłam się dawno temu Nasze pokolenie było zdecydowanie bardziej zaradne......
W dzisiejszych czasach ok. 80% facetów nie umie przerąbać drewna..... a 95% nie umie trzymać prawidłowo siekiery przy takiej czynności..... Te 15% macha siekierką i nawet udaje się przerąbać, ale jak to robią ?????
I ulubiony program to był Adam Słodowy A marzeniem - możliwosci Zaczarowanego Ołówka

Noo, dobrze wybrałam, ale nieskromnie mówiąc On też nieźle trafił

A książka A. Słodowego "Majsterkuję ..." do dziś ma należne miejsce na półce

Pierwszą "techniczną" rzecz jaką M. dla mnie zrobił (wtedy jeszcze kolega), to była naprawa ołówka automatycznego jak byliśmy jeszcze na studiach. Zgubiła się temperówka wkręcana w ołówek automatyczny (wtedy szczyt techniki), to w jej miejsce umieścił śrubkę, żebym się nie kaleczyła. Ołówek mam do dziś, choć już nie używam

Jolu ja dziś tak na chybcika do wszystkich i powiem, ze cudny sentymentalny ołówek i wiersze, które u innych poczytałam
barbara_kraj... 19:33, 23 kwi 2012

Jolu, za szafirki dziekuję
A wiersze warto w jedno miejsce zebrać co by ich wiatr nie roznosił, bo szkoda by było!
Bogdzia 22:08, 23 kwi 2012

Obiecałam wczoraj że dziś wpadnę do Ciebie i jestem choc już późna pora. Wszystko przeczytałam i obejrzałam.Bardzo jesteś sentymentalna jeśli jeszcze masz ten ołówek ale czego innego można się spodziewac po poetce?
an_tre 22:18, 23 kwi 2012

Jolu obejrzałam lekcję poglądową z obsadzanie kraty w ogrodzie, a i zahaczyłam o sentymentalny o wątek, który tu się wkradł takie wspomnienia są zawsze miłe
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Yen 23:36, 23 kwi 2012

Sentymentalny ołówek to jest coś! Poezje trzeba zebrać, bo warto. Wszystko obejrzałam, bardzo dobra lekcja osadzania kratki. Jak to się człowiek musi uczyć całe życie A jak obroniłam mgr, to zrobiłam ognisko ze skryptoów i obiecałam sobie, że już się nie będę uczyć. Ło matko ile jeszcze potem musiałam sie nauczyć, ile egzaminów pozdawać. Chyba nawet na studiach nie chłonęłam takliej ilości wiedzy jak teraz codziennie na Ogrodowisku.
Pozdrawiam i może już pójdę spać. Jutro ma być ładna pogoda.
I od rana będę łapać kreta, a one bardzo wcześnie wstają! tzn. kopią
Mala_Mi 23:41, 23 kwi 2012

Jotka...wiersze pozbieraj..... warto i dziekuję za dmuchnięcie do mnie ciepełka i dobrej pogody
jotka 09:53, 24 kwi 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Jolu, za szafirki dziekuję
A wiersze warto w jedno miejsce zebrać co by ich wiatr nie roznosił, bo szkoda by było!

Ten uśmiech Basiu za miłe słowa i za odwiedziny

Ostatnio myślenie mam opóźnione o jedną fazę, więc dopiero wczoraj pomyślałam, czy nie chciałabyś ode mnie trochę cebulek szafirków. Jak przekwitną mogę wykopać i przesłać
Odmiana zaprawiona w bojach, bo ja od lat ich nie rozpieszczam i dają radę.

bogumila 09:55, 24 kwi 2012

jotka 09:58, 24 kwi 2012

asc napisał(a)
Jotka...wiersze pozbieraj..... warto i dziekuję za dmuchnięcie do mnie ciepełka i dobrej pogody

Chyba muszę jakąś taczkę lub fajne wiaderko na tę okoliczność kupić

Dzisiaj też przesyłam promyki słońca do Ciebie (póki są, bo nie wiem co dzień przyniesie)

jotka 10:02, 24 kwi 2012

Yen napisał(a)
Sentymentalny ołówek to jest coś! Poezje trzeba zebrać, bo warto. Wszystko obejrzałam, bardzo dobra lekcja osadzania kratki. Jak to się człowiek musi uczyć całe życie A jak obroniłam mgr, to zrobiłam ognisko ze skryptoów i obiecałam sobie, że już się nie będę uczyć. Ło matko ile jeszcze potem musiałam sie nauczyć, ile egzaminów pozdawać. Chyba nawet na studiach nie chłonęłam takliej ilości wiedzy jak teraz codziennie na Ogrodowisku.
Pozdrawiam i może już pójdę spać. Jutro ma być ładna pogoda.
I od rana będę łapać kreta, a one bardzo wcześnie wstają! tzn. kopią

Jolu, Sentymentalny ołówek to prawie jak Zaczarowany ołówek Miejsca dużo w szufladzie nie zajmuje, a wspominać przy nim można jak przy albumie ze zdjęciami z dawnych lat.
Życze powodzenia przy łapaniu kreta. Ja mam "tylko" teraz problem z nornicami, ale parę lat temu i kret był moim zmartwieniem. Złapał się wtedy w pułapkę... ale wolę tego nie wspominać. Wolałabym, zeby sobie po dobrej woli gdzie indziej poszedł .