Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Katte 18:20, 06 cze 2021

Tulam!
Bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć.
Czasami człowiekowi wiatr sypie piachem w oczy, ale macie siebie dacie Radę!!!
Alija 20:10, 06 cze 2021

Sylwia! Tak mi ogromnie żal, brak słów. Współczuję, trzymajcie się!
ryska 20:11, 06 cze 2021

Bardzo mi przykro. Przerażające widoki
Tulę mocno
AniazUroczyska 20:19, 06 cze 2021

Jak zwykle nie wiem co powiedzieć. Wiem że żadne słowa nie oddadzą uczuć które Wam towarzyszą, rozpaczy, wściekłości, rozgoryczenia... A chyba najgorsze, to poczucie bezsilności, świadomość ,że nie ma dobrych, łatwych rozwiązań. Żadne rady, słowa pocieszenia nie wniosą nic nowego i w niczym nie pomogą. Oczywiście myślę o Tobie często, bardzo współczuję, ale ... niczego to nie zmieni. Jesteście wyjątkowo silni, pracowici, ale ... ile razy można się podnosić? Cholernie przykro,że znów na Ciebie to spadło( dosłownie i w przenośni).
Gosialuk 21:18, 06 cze 2021

Sylwia oglądam czytam i oczom nie wierzę. Żadne słowa nie wyrażą tej straty, bo wiem, że tak jak ja kochasz każdą roślinkę w swoim ogrodzie. Dobrze, że ptactwu nic się nie stało.
Brak mi słów, wszystkie pocieszenia i rady, które przychodzą mi na myśl, wydają się trywialne i żałosne. Przytulam Was oboje.
greg66 21:22, 06 cze 2021

O jasna cholera. Nie było mnie tu chwilę i patrzę, to pooomyłka to są zdjecia z zeszłego roku, nieeeee o kurczę Sylwio aż mnie ściska w gardle..... nie napiszę już nic więcej.... to niemożliwe
Anda 21:48, 06 cze 2021

Sylwio, bardzo bardzo Wam współczuję, ściskam mocno i sama nie wiem, co jeszcze napisać. Słów brak…
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Judith 21:53, 06 cze 2021

Sylwia... współczuję...
agapant 22:25, 06 cze 2021

Mi w tamtym roku poturbowała burza róże i było bardzo przykro a co w takiej sytuacji jak wasza. Nawet nie chcę myśleć co czujecie. Dobrze że masz dziewczyny na które możesz zawsze liczyć a one na Ciebie. Sylwia ale kto jak nie Ty może dać radę.
Gruszka_na_w... 22:37, 06 cze 2021

To jedna z takich sytuacji, że rzeczywiście słów brak. Bo jakie znaleźć słowa pocieszenia, kiedy kolejny raz czyjeś marzenia legły.. w szlamie.
Żal mam. Serce mi się ściska. I to poczucie olbrzymiej niesprawiedliwości. Ehh...
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies