Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Majówka na Majówce

Majówka na Majówce

Zakrecona 20:40, 18 mar 2019

Monia, ale Ty masz areał, wow!

Bardzo mi się podobają warkocze, ale ja takich bardziej skomplikowanych, to nawet na włosach nie umiem
mikina34 22:09, 18 mar 2019

polinka napisał(a)
Piękne, zielone nowalijki

Oj tęskno mi do nowalijek
mikina34 22:10, 18 mar 2019

mrokasia napisał(a)

Aaaa, już kiedyś miałam napisać, że jestem pod wrażeniem warkoczy na trawach. Super pomysł . To dobierany?

A wiesz, że to nawet nie najgorzej idzie, tak to dobierany tylko ręce trochę mdleją, ale jaki efekt co nie
mikina34 22:12, 18 mar 2019

Nowa12 napisał(a)
Mnie też jakoś nigdy ręce nie bolą tylko zawsze 4 litery od kucania .

Hahaha, mam to samo wiesz, mam taki mały stołeczek, na którym czasem przysiadam jak już mnie plecy bolą, ale potem za to mnie doopa boli, bo twarde
mikina34 22:14, 18 mar 2019

Magleska napisał(a)
podziałałaś pięknie porządeczek ,wysprzątane fiu fiu ….a ja nadal leżing uprawiam

Areały som, to trza było zakasać rękawy i wio do roboty posuń się trochę, razem poleżingujemy
mikina34 22:20, 18 mar 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Obu nam się podoba ten sam krokus.
Derenia dobrze ciachnęłaś. Nie wiem, czy dobrze dojrzałam na zdjęciu- czy on rośnie w kółeczku w trawie? Jeśli tak, to dla jego dobra lepiej byłoby go posadzić na rabacie. Trawa pożera składniki pokarmowe i wilgoć, a dereń zagęszcza się wypuszczając rozłogi , tzn. te nowe gałązki wyrastają kilka-kilkanaście cm od tych starych.

Wyglancowałaś rabatki perfekcyjnie.

Uff, ulżyło mi cieszę się, że jednak nie narobiłam bigosu Dereń rośnie w trawie, chciałam żeby troszkę maskował właz od studzienki wodomierza, ale chyba muszę coś innego wymyślić w to miejsce... No chyba, że mu zrobię więcej miejsca i wyściółkuję korą wkoło? Zostawiłam trzy gałązki do ukorzenienia, może coś wypuści.
mikina34 22:24, 18 mar 2019

Basiu - no żal, żal, ale mus

Baśka - jak to ładnie można o doopie powiedzieć , normalnie poezja

Joasiu - mam podobnie, zakwasów aktualnie nie mam na paznokciach warkocze pójdą precz pewnie za jakieś dwa tygodnie, no chyba, że coś się pogodzie popiętroli

Magdo - no jest terenu do ogarnięcia a warkocze sama sobie plotłam całkiem niedawno to mi łatwiej poszło
Zana 23:04, 18 mar 2019

Ja też jestem pod wrażeniem tych warkoczy, ze też Ci się chciało, podziwiam.
Dragonka 17:54, 19 mar 2019

I jak Monia, trafiły Ci się te regały? Bo u mnie ich chyba nawet nie było na sklepie- przeszukałam dzisiaj wyjątkowo skrupulatnie cały sklep, łącznie z poszukiwaniem etykiety o nich gdziekolwiek- ale nie było.Następnym razem polecę pierwszego dnia pojawienia się gazetki Mam nadzieję, że chociaż Ty miałaś więcej szczęścia.
mikina34 20:55, 19 mar 2019

Kurcze, wiesz, ze u mnie ich też nie znalazłam pomyślałam nawet, że może gazetka tylko do wybranych sklepów była, bo w moim to nawet w gazetce nie było tego regału No nie chce mi się wierzyć, że wykupili, bo nawet ceny i miejsca gdzie mógłby być nie było Jutro eM ma podjechać do jeszcze jednego może tam coś będzie. A jak nie to zadzwonię i zrobię awanturę