lenka
23:29, 02 lut 2012
U mnie pada pierwszy śnieg tej zimy... Bałwanek z awatarka to z zeszłego roku
A ja nadal "siedzę" w przedogródku, ciężko mi idzie to projektowanie, oj ciężko.... Wymyśliłam coś takiego..
1. złotokap- już rośnie
2. świerk Frohburg- też rośnie
3. żurawka Citronelle
4. cis kulki na pniu
5. bukszpan kulki
6. żurawka o bordowych liściach
7. żywotnik Aurea Nana
8. rozchodnik okazały
9. kostrzewa sina
10.jałowiec Arnold , wiem,lepszy byłby cis Fasyigiata - chcę zasłonić skrzynkę elektryczną która jest za ogrodzeniem, żółte wypełnienie trzmielina Emerald'n'Gold lub powtórzenie żurawki Citronelle
11. RH
12. runianka
13.bukszpan żywopłocik osłaniający właz do piwnicy
14.hortensja Anabelle
Małe wizualizacje pasa przy ogrodzeniu
I jak mi to wyszło..? Może zostać czy mam zmieniać
Zostało mi jeszcze trochę pustego miejsca na prawo od furtki( 1 fotka), zaraz za kulkami, nie wiem czym je wypełnić. Również zastanawiam się nad wypełnieniem kulek obok hortensji, wcześniej myślałam o ostrokrzewie, ale nie wiem czy nie będzie za dużo żółtego.
A ja nadal "siedzę" w przedogródku, ciężko mi idzie to projektowanie, oj ciężko.... Wymyśliłam coś takiego..
1. złotokap- już rośnie
2. świerk Frohburg- też rośnie
3. żurawka Citronelle
4. cis kulki na pniu
5. bukszpan kulki
6. żurawka o bordowych liściach
7. żywotnik Aurea Nana
8. rozchodnik okazały
9. kostrzewa sina
10.jałowiec Arnold , wiem,lepszy byłby cis Fasyigiata - chcę zasłonić skrzynkę elektryczną która jest za ogrodzeniem, żółte wypełnienie trzmielina Emerald'n'Gold lub powtórzenie żurawki Citronelle
11. RH
12. runianka
13.bukszpan żywopłocik osłaniający właz do piwnicy
14.hortensja Anabelle
Małe wizualizacje pasa przy ogrodzeniu
I jak mi to wyszło..? Może zostać czy mam zmieniać
Zostało mi jeszcze trochę pustego miejsca na prawo od furtki( 1 fotka), zaraz za kulkami, nie wiem czym je wypełnić. Również zastanawiam się nad wypełnieniem kulek obok hortensji, wcześniej myślałam o ostrokrzewie, ale nie wiem czy nie będzie za dużo żółtego.