Jeżówki już do Ciebie lecą daj znać jak dojdą ..martwię się trochę po chlapną na bank ( w końcu całą Polskę muszą pokonać)..ale jak szybciutko posadzisz to odżyją
aaa i dorzuciłam Ci jednego Ostrogowca a nasionka Sadźca tam są w woreczku..uważaj żebyś przez przypadek nie wyrzuciła
Kasia myślę że to właśnie się stało z moimi przez zimę. Stały pod domem bez podlewania a że było sucho i bez śniegu... To nic z nich nie zostało i nic nie odbiło buuu
Asia nie dziękuję! Ale super cieszę się! Pisz czym się mogę odwdzięczyć!!!
Karolcia ..zobaczymy czy jeżówki dojdą żywe wtedy będziemy się licytować bo wiesz ..może kiedyś będziesz miała jakąś super-ekstra jeżówkę której ja nie mam to wtedy chętnie szczepkę poproszę
Zamówiłam 10 przywrotników w P9. Koniec wydatków na maj. W biedrze małe zakupy i 350 zł. Masakra jak jedzenie zdrożało! Jestem zła na insektowy sklep, kupiłam ładne trzy rododendrony, miał być mój ulubiony percy weissman. Jest jakiś wyprany majtkowy róż. Możliwe toto bo pH ziemi niedobre czy coś? Zła jestem bo kasa wydana a rośliny paskudne... Jednak w niepewnych miejscach trzeba kupować kwitnące rośliny... Te były w pąkach...
Nie martw się Karola, a nuż zrekompensują się zdrowotnością i długim kwitnieniem? Chociaż patrzeć na to co Ci się nie podoba to średnio ...
Ja też kupiłam w początkowym okresie pandemii z żalu że i tak uschnie w tym sklepie ale mój cały czas stoi w donicy na balkonie i jeszcze nie raczył się otworzyć.