Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

popcorn 08:18, 07 maj 2020

Ania sa brzydkie jak noc i je wysadzę po kwitnieniu na dół działki gdzie nie będę na nie patrzeć buaahaha a tu posadze pewnie las werbeny i tyle.

Też na tej zasadzie kupiłam bo stała nietknięta paleta ludzie z piętrowymi wóżkami a na rośliny nikt nie spojrzał... stwierdziłam i tak potrzebuję to niech bedzie a akurat percy'ego chciałam. Ale to na bank nie jest on buuu

Kasia zazdro!!! hehe z drugiej strony cieszę się że nigdzie nie jeżdżę bo mam szczerze dosyć sadzenia!!! Po dobrym 1000 doniczek musze mieć przerwę i to pilnie. Jeszcze trochę host i już
Sonka 08:47, 07 maj 2020

Szkoda, że nie wiedziałam, że chcesz hosty, ukopałabym a mam różne, niektóre bardzo ciekawe. Trzeba było się dogadać wcześniej.
popcorn 08:58, 07 maj 2020

Krysia mam hosty, nakupiłam mnóstwo plus miałam z poprzedniego ogrodu. Dzileiłam mnozyłam przez trzy lata Dziękuję bardzo!!!

Buziaki!!!
popcorn 09:30, 07 maj 2020

Bakłażany mimo zimna, rosną. Pomidory gorzej wyglądają, mogłam się wstrzymać...
Katte 10:07, 07 maj 2020

Ja już mam dosyć siedzenia .
Najstarszy e-lekcje to chociaż się ogarnia sam , ale pozostała dwójka dzieciaków już mi tak dokazuje że z przyjemnością wrócę do pracy
Firma w przestoju ,bo obroty poleciały.
Przedstawiliśmy się co prawda na produkcję osłonek na twarz, ale i tak sprzedaż mikro .
Ale brakuje mi ruchu i odmóżdżenia się.
Nie jestem typem kury domowej hehehe.
Podziwiam matki które siedzą lub siedziały po 3 lata z maluchamj hehehe
Moje 1,5 roku i poszły do żłobków każde z osobna ehehhe.
popcorn 10:21, 07 maj 2020

Kasia chyba już niedługo? Mam taką nadzieję. Państwo nasze nie wydoli na te wszystkie tarcze i zapomogi ile się można zadłużać...

Moja córcia jest super i się ogarnia choć też mam jej dosyc w domu, miło jak jej nie ma pół dnia buahahaha mam nadzieję że powoli zacznie wszystko wracać do normy.

Mloda poszła do żłobka jak miała 5,5 miesiąca i tak byłam już na skraju wytrzymałości nerwowej To musza być innego rodzaju ludzie którzy to wytrzymują.
Teraz niewiele się dla mnie zmieniło pracuję jak pracowałam nawet więcej czasem, prócz tego że młoda jest zawsze w domu i nie chodzi na koniec i nie jeździmy nigdzie, rzadko zakupy żadnych basenów trampolin itp.
Trzy lata w domu z dzieckiem? Nie przezyłabym ani nikt w otoczeniu hehe
Podziwiam że ogarniasz wszystko z trzema maluchami!!!

pozdrówka
Bog 10:27, 07 maj 2020

Hej Karola niektóre odmiany Jakuszmańskiego mają kolory dziwne, one rosną dobrze w ziemi mało kwaśnej więc chyba nie to jest przyczyna znasz go ze zdjęć w necie czy widziałaś go wcześniej na żywo?
Mam takiego o wściekle różowym kolorze też mi się nie podoba ale żal wyrzucić niech rośnie i kwitnie.

popcorn 10:29, 07 maj 2020

Widziałam go u Bogdzi i podoba mi się bo ma dwukolorowe cieniowane kwiaty. A nie takie wyblakłe popłuczyny po różu. Heh szkoda mi bo chcialam mieć tamte a mam 3 rośliny których żal wyrzucić...
nyna76 10:29, 07 maj 2020

Sonka napisał(a)
Szkoda, że nie wiedziałam, że chcesz hosty, ukopałabym a mam różne, niektóre bardzo ciekawe. Trzeba było się dogadać wcześniej.

Krysiu, jeżeli bardzo chcesz dzielić swoje hosty to ja chętnie odkupię. Zakładam hostowisko i nic nie mam ciekawego oprócz pięknych Patriot i June.
Katte 10:31, 07 maj 2020

Te tarcze to fikcja hehehe. Wnioski utknęły w Zusach . W Polsce przedsiębiorca to złodziej. Najpierw papiery a potem kasa .
Na szczęście jestem już na umowie .
Ale oni są w totalnej czarnej

Abstrachując:
Zazwyczaj wyjazd wszyscy o 8 rano , powrót o 16 i to jest zdrowe dla nas wszystkich.
I tak jest już lepiej , bo jak wspomnę ile mogłam zrobić z 0,5 rocznym maluchem na dworze a ile teraz to jest postęp.

No i na rękach nie trzeba nosić i w nocy normalne śpię.

Dzieci szybko rosną zanim się obejrzymy zostaniemy my i ogród.
Hehehe.