Witaj Karolcia Kochana w raju byłaś jak Ja lubię takie sklepy. Mąż chce jechać do Kielc - a tam Kochana sklep z wiewiórem w logo. Już nóżkami przebieram.
Pozdrawiam.
Też się czuję ostatnio jakbym z zapadłej wsi wyjeżdżała, tak rzadko się staramy jechać "do miasta"... niech ten wirus już przestanie komplikować życie... dzieci do szkoły bo inaczej będzie źle...
Śliczniutkie ciemierniki, u mnie ma nie być nowej dostawy do czasu tworzenia ogrodu na dworze. To i pewnie cena powali z nóg.
Eh teraz storczyki królują bo walentynki.
LM. Kupiłam tylko dlatego że Agata napisała u siebie i u mnie też dała znać parę dni temu. I pojechałam specjalnie do "jej" LM, jednak wcale nie tak daleko ode mnie. A4 i 22 km, nie tak źle. A myślałam że Wieliczka jest daleeeeeko
W "moim" LM są jakieś niedobitki po 39
U mnie nie ma jeszcze ani jednej sztuki... byłam w poniedziałek. Może dlatego, że rośliny głównie na zewnątrz wystawiają a w środku są tylko pokojowe i begonie. Korciło mnie, aby kupić ale po 24 zł były. Duże, ładne ale drogie.
U nas ciemierniki po 39 przecenione na 27,30 czy coś. Wcale nie takie ładne i przebrane. Stoją w środku.
Chyba że po 24 to begonie? Nie chcę się bawić w rosliny które trzeba zimą przechowywać gdzieś w cieple... zapewne załatwię kanny czekoladowe. Paproci drzewiastej właśnie usechł ostatni zielony listek. Watpię że dotrwają do wiosny :/