Powiem Ci, że fajne te przetaczniki- znalazłam nawet ostatnio jakieś Twoje bardzo stare zapytanie, czy ktoś ma przetacznik odmiany FirstLove- teraz już mam
Odkąd OlciaManolcia zwróciła mi na to uwagę, faktycznie widzę, że te moje kfiotki stoją na tej rabacie w rzędach jak żołnierze - męża mam po WACie, to może stąd taka słabość

, ale zaczęło mi to trochę przeszkadzać i będą na pewno roszady. Szałwie teraz obcięte, ale przetaczniki kwitną i szkoda mi ich ruszać. Może zaczekam na po- sezonie?
Miałam tutaj wokół wiśni sporo tulipanów, a dalej przy brzegach rabaty krokusy. Zobaczę, czy powtórzą kwitnienie i co zmienić wiosną. Ciemierniki fajnie by tutaj też wyglądały. Między rozplenicami chciałabym dać czosnki, ale z kolei kolorystycznie do tych tulipanów, które tu mam, bardzo słabo.
Pokaż koniecznie u siebie tę rabatę z szałwią Adrian i przetacznikiem- bardzo fajne też połączenie.
Wczoraj zrobiłam screen Twojej frontowej i pokazałam mężowi, informując uprzejmie, że zamieniam mój frontowy kołtun ze stipy, na taką rabatę, jak Ty masz

Czekam tylko, aż siostra stipę odbierze, bo chętna, więc nie będę wywalać.