No ale jak to? Ha ha, nie nadrobie nigdy. Innym razem bym powiedziala, ze przynajmniej bedzie co czytac, ale na czytanie czasu strasznie malo.
Mam nadzieje, ze pan ojciec ma sie lepiej.
A ze tak powiem dogorywalam w wolnym czasie, ale juz jest lepiej
No wlasnie zauwazylam u siebie. Tyle ze wiekszosc to nowki jesienne, wymeczone w tyci donicach, wiec nie bylam pewna. Marzy mi sie jeszcze biala. Sa takie o calkowicie zielonych lisciach, i takie we wzorki, dwie marne odmiany, dosc trudno dostepne, ale z czasem...
A te anemony, co pokazujesz, to mi niestety padly. Dostalam od mamy, podwojnie szkoda. Ale pewnie musza miec b luzna ziemie niz moja glina, bedzie powtorka z rozrywki.
Tez mnie fascynuja, moglabym miec osobny ogrod na paprocie z dodatkami.
A Ty masz stanowczo za duzo miejsca na te wszystkie fanaberie, ktore tu widze
wątek będzie, zbieram się w sobie od dwóch lat żeby błędy własne uzewnętrznić, ale jak tu taką fajną grzędę zostawić??? żal
Z szału rycia budził mnie w zeszłym roku dwulatek z miską suchych płatków owsianych/jogurtem/parówką w łapce samodzielnie zdobyte zaznaczę. Wtedy sobie uświadamiam że na obiad czas. W tym roku jakoś nie udaje mi się przed obiadem wybrać w pole to i dzieciaki głodne nie chodzą. Chociaż kolacja o 21 dość często się zdarza.
Tak właśnie myślę, że masz siłę. Pielęgnuj ją.
A gdzieś u kogoś czytałam, że właśnie zegar słoneczny - dobrze ustawiony - pilnował czasu rozpoczęcia działań okołoobiadowych…
W cieniu może być trudno go wyeksponować, no chyba, że masz jakieś fajne jasne tło, bo istnieje ryzyko, że będzie się z ciemnym tłem zlewał...