Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

tulucy 10:19, 28 maj 2020

Ja tam na serduszkę absolutnie NIE narzekam mnie dogadza taka, jaka jest
deszczowymaj 10:22, 28 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Kolory na balkonie wyszły mi w tym roku mocne, energetyczne Ciekawe, jakby to wytłumaczył jakiś psychoteraputa

Czy ja już chwaliłam donice ? w moich ulubionych kolorach bardzo ładne kompozycje
galgAsia 10:37, 28 maj 2020

tulucy napisał(a)

Się przyznam, że dostałam dla Kwarteta dwie sadzonki hostowe od sąsiada i do czasu odbioru zdobią mi wejście m sam!!! je tak ustawił, bo ładnie wygląda
Nooo, hosty w donicach ładnie wyglądają Sama się troszkę przymierzam do popełnienia takich nasadzeń, ale to dopiero po ogarnięciu tego, co rozpirzone

tulucy napisał(a)
a w ogóle to siem pochwalę przy okazji, jak już się odzywam, żem do żywych powróciła po zapaleniu czegoś tam przy zębie. Na antybiotyku, w trakcie leczenia, ale żyję i już mnie nie boli... a od niedzieli to na rzęsach pomykałam
Oj, oj, to niezłe przejścia miałaś... Pewnie zapalenie miazgi, mało przyjemna sprawa...
Dobrze, że już dobrze
galgAsia 10:46, 28 maj 2020

antracyt napisał(a)

Zdjęcia już bardzo czerwcowe Ale nie będę marudzić z tego powodu
Zuza, ale i tak wszystko opóźnione w porównaniu z ub. rokiem o 1-2 tyg. Więc tak naprawdę powodów do narzekania nie ma

Zdjęcia z 30.05.2019
galgAsia 10:50, 28 maj 2020

tulucy napisał(a)
No to jesteście idealnie spasowane

deszczowymaj napisał(a)

Czy ja już chwaliłam donice ? w moich ulubionych kolorach bardzo ładne kompozycje
No jak mogłaś jeszcze nie pochwalić?!? No jak?!?
Cieszę się, że Cię cieszą
antracyt 10:51, 28 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Zuza, ale i tak wszystko opóźnione w porównaniu z ub. rokiem o 1-2 tyg. Więc tak naprawdę powodów do narzekania nie ma

Zdjęcia z 30.05.2019

Data nieważna, kolor tła się liczy
A tak serio, to u mnie w tym roku też rośliny dziwnie startują. Piwonie nawet nie zaczęły, a róża, która zawsze później zaczynała, będzie chyba kwitła jako pierwsza.
mrokasia 10:52, 28 maj 2020

tulucy napisał(a)

A jak ją przykryją liście rozplenicy to myślisz, że nie zdechnie? Bo żurawki mi zdechły...
mrokasia 10:53, 28 maj 2020

Asiula, po ostatnich zdjęciach już miałam ochy i achy słać ale doczytałam, że to zeszłoroczne . Więc chwalę tegoroczne balkonowe. Uwielbiam takie kolory!!!!
tulucy 11:18, 28 maj 2020

mrokasia napisał(a)

A jak ją przykryją liście rozplenicy to myślisz, że nie zdechnie? Bo żurawki mi zdechły...

Się przekonam kiedyś, jak mi rozplenica ruszy. Bo mam obok
anka_ 12:20, 28 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Kolkwicja to duma mojej Mamci Rozdaje odrosty na prawo i lewo, już wszyscy znajomi mają ją w swoich ogródkach
Kolkwicja cuuudowna. ale tymi odrostami to mnie zmartwiłaś. Mam nadzieję, że moja będzie grzeczna.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies