Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

antracyt 22:33, 10 cze 2020

Magara napisał(a)

Byłam trzeźwa - przysięgam Pojechałam tylko po ogórki i kwiatka dla Mamon na imieniny Ja nie wiem skąd ta róża się wzięła w samochodzie, w sumie dwie nawet, ale jedna dla Mamon... Nie chciałam, jak bonie dydy... Jestem zła na siebie za brak odpowiedzialności, wstrzemięźliwości, działanie niezgodne z planem i w ogóle... Ale ona taka ładna jest...

Asia, j/w, tyle, że już do trzeźwości mi dalej Winko białe, wytrawne, zmrożone, no chętnie poleję, bo na trzeźwo to ja nie wymyślę co z tą różą teraz zrobić

Jest to faktycznie burgundy iceberg - matulu, na co mi to było i jakie złe mną kierowało??? ja nie mam pojęcia o różach...

Coś mądrego bym napisała, ale nie wiem co
galgAsia 22:35, 10 cze 2020

Magara napisał(a)

Byłam trzeźwa - przysięgam Pojechałam tylko po ogórki i kwiatka dla Mamon na imieniny Ja nie wiem skąd ta róża się wzięła w samochodzie, w sumie dwie nawet, ale jedna dla Mamon... Nie chciałam, jak bonie dydy... Jestem zła na siebie za brak odpowiedzialności, wstrzemięźliwości, działanie niezgodne z planem i w ogóle... Ale ona taka ładna jest...

Asia, j/w, tyle, że już do trzeźwości mi dalej Winko białe, wytrawne, zmrożone, no chętnie poleję, bo na trzeźwo to ja nie wymyślę co z tą różą teraz zrobić

Jest to faktycznie burgundy iceberg - matulu, na co mi to było i jakie złe mną kierowało??? ja nie mam pojęcia o różach...
Tylko spokojnie, bez paniki - to róża jest tylko
Ja doskonale wiem, jak to jest, jak rzuci Ci się taka na plecy, za gardło ułapi, pod paszkami pogigla, żeby tylko zabrać ją ze sobą...
Spoko, jakoś wespół w zespół damy radę, w końcu parę róż na tym forum zostało posadzone A dzisiaj winko - polej, chętnie skorzystam - i pełen luz
tulucy 22:35, 10 cze 2020

Magara napisał(a)

co z tą różą teraz zrobić

Najlepiej to chyba posadzić

Jedna z moich ulubionych BTW
galgAsia 22:39, 10 cze 2020

antracyt napisał(a)
Ale masz przyjemne sąsiedztwo

Helen napisał(a)
Asia, pięknie masz po sąsiedzku
Nooo Sama też się dokładam do tej urody - a to podrzucę trzykrotki, na które nie mogę znaleźć sensownego miejsca u siebie, a to kupię czosnki albo serduszkę… A Pani Matka wszystko chętnie przyjmuje i gdzieś tam upycha No ma kobieta te zielone palce i rośnie jej jak gooopie
I zawsze jej mówię, że się zachwycacie Jej ogrodem - ależ jest wtedy zadowolona
galgAsia 22:41, 10 cze 2020

tulucy napisał(a)

Słuszna rada - polać Lucy winka

Lucy ma, Kasya ma - jesteś Daguś w dobrym towarzystwie
tulucy 22:44, 10 cze 2020

Wasze zdrówko

Przyznam się juz, skoro chlapnęłam winka, że zebrałam się dziś do pielenia po 10 minutach zaczęło padać
galgAsia 22:47, 10 cze 2020

Aaa, u mnie też zaczęło padać A już byłam tak zdesperowana, że prawie - prawie brałam się za podlewanie wieczorem... Teraz sobie kapie i stuka w parapet Jak dla mnie, to może tak do rana
tulucy 22:50, 10 cze 2020

Popadało, potem przestało. Teraz grzmi i idzie kolejna pompa.
Kasiek 22:52, 10 cze 2020

galgAsia napisał(a)
Hmmm… widzę, że nie pomyślałam No to zapraszam na drinusie płotowo - murowe - bo przecież mur też jeszcze nie opity Ze względu na godzinę wczesną poleję kokajlem truskawkowo - bananowo - pomarańczowym Może być?
Kasia, dzięki za te pochwały, to faktycznie dodaje sił, jak człowieka pochwalą

A teraz sobie poleżę i odpocznę

Wiec trzeba olac i mur...Qrka...Jakkolwiek to brzmi
Magara 23:03, 10 cze 2020

antracyt napisał(a)

Coś mądrego bym napisała, ale nie wiem co

Znaczy Tej Pani też trzeba polać winka

galgAsia napisał(a)
Tylko spokojnie, bez paniki - to róża jest tylko
Ja doskonale wiem, jak to jest, jak rzuci Ci się taka na plecy, za gardło ułapi, pod paszkami pogigla, żeby tylko zabrać ją ze sobą...
Spoko, jakoś wespół w zespół damy radę, w końcu parę róż na tym forum zostało posadzone A dzisiaj winko - polej, chętnie skorzystam - i pełen luz

No jak bez paniki??? Już tak się cieszyłam, że taka mądra jestem, plan mam, porządki robię a tu nagle róża w samochodzie... Ona zrobiła dokładnie to o czym piszesz, małpa jedna... A tak przy okazji to czy nie Ty to Asiu galgAsiu wywróżyłaś, że tak to będzie? Czarownico Ty
Winko polane, Ty masz, ja mam, róży chyba też poleję, Hania napisała, że zimy nie przetrwa to niech też skosztuje co dobre

tulucy napisał(a)

Lucy, to przynajmniej dobry gust ma moja nieświadomość
Posadzić nie ma gdzie (stąd moje pijaństwo ), trza będzie zadołować, pomożesz?