Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

deszczowymaj 23:32, 10 cze 2020

galgAsia napisał(a)
Jednak to jest Marie - Jose

Mmmmmmm Piękny wielki apetyczny pączek mniamm
lilarose 23:48, 10 cze 2020

czosnki sztyletowe u mamy piękne. Będę u siebie sadzić więcej jesienią, zachwyciły mnie te dzwoneczki
Magara 23:49, 10 cze 2020

A ja, podsumowując, jakże "owocny" dzień, to bym prosiła o:
1. niepokazywanie róż więcej,
2. wymówienie mi grzędy,
3. walenie mnie po łbie i trzymanie za sznurki, żebym była konsekwentna w porządkach,
4. walenie mnie po łbie trzy razy dziennie i gonienie do roboty
Asiu galgAsiu - możesz wybrać
P.S. Ta Róża - Ona dalej tam jest... Na tarasie, metr ode mnie, coś gada, ale zagłuszam jak mogę
jolanka 07:49, 11 cze 2020

Magara, u mnie miało być w ogrodzie 10 róż. To było 3 lata temu. Teraz jest prawie 100 Tak więc wszystko przed Tobą
tulucy 09:11, 11 cze 2020

Ja już nie chcę pisać, że w ogóle miałam nie mieć róż, bo to takie trudne rośliny... Kto był, wie, jak to się kończy nawet m się wciągnął i mnie na zakupy wyciąga
Johanka77 11:24, 11 cze 2020

Magara napisał(a)

Byłam trzeźwa - przysięgam Pojechałam tylko po ogórki i kwiatka dla Mamon na imieniny Ja nie wiem skąd ta róża się wzięła w samochodzie, w sumie dwie nawet, ale jedna dla Mamon... Nie chciałam, jak bonie dydy... Jestem zła na siebie za brak odpowiedzialności, wstrzemięźliwości, działanie niezgodne z planem i w ogóle... Ale ona taka ładna jest...

Asia, j/w, tyle, że już do trzeźwości mi dalej Winko białe, wytrawne, zmrożone, no chętnie poleję, bo na trzeźwo to ja nie wymyślę co z tą różą teraz zrobić

Jest to faktycznie burgundy iceberg - matulu, na co mi to było i jakie złe mną kierowało??? ja nie mam pojęcia o różach...

Boniu! Widzisz i nie grzmisz!
Johanka77 11:25, 11 cze 2020

Magara napisał(a)
A ja, podsumowując, jakże "owocny" dzień, to bym prosiła o:
1. niepokazywanie róż więcej,
2. wymówienie mi grzędy,
3. walenie mnie po łbie i trzymanie za sznurki, żebym była konsekwentna w porządkach,
4. walenie mnie po łbie trzy razy dziennie i gonienie do roboty
Asiu galgAsiu - możesz wybrać
P.S. Ta Róża - Ona dalej tam jest... Na tarasie, metr ode mnie, coś gada, ale zagłuszam jak mogę

Asia jestem za wymówieniem jej grzędy.
Niech wątek zakłada i sama TE RÓŻE pokazuje
mrokasia 11:26, 11 cze 2020

Daga, oddychaj, wdech, wydech, wdech, wydech. Róże nie gryzą . Posadź i ciesz się, bo piękna jest!
Johanka77 11:30, 11 cze 2020

mrokasia napisał(a)
Daga, oddychaj, wdech, wydech, wdech, wydech. Róże nie gryzą . Posadź i ciesz się, bo piękna jest!

Qrcze! Wy naprawdę jesteście Ciotki Samo Zło! Nawet j zaczynam urodę róż dostrzegać i nawet je widzieć w pewnym miejscu u mnie mogłabym... ale nie! Nie oszalałam
Kokesz 11:36, 11 cze 2020

Johanka77 napisał(a)

Asia jestem za wymówieniem jej grzędy.
Niech wątek zakłada i sama TE RÓŻE pokazuje

Aaaa Magara, tu Cię znalazłam
Johanka ma rację, załóż swój wątek i Tobie będzie łatwiej mieć rady dziewczyn u siebie. Zawsze możesz się cofnąć i zerknąć niż latać po innych wątkach i szukać. A dziewczynom też będzie łatwiej poradzić.
Same plusy Zakładaj swój wątek koniec i kropka