Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

antracyt 15:36, 11 cze 2020

Jeden wieczór bez zaglądania i winko mnie ominęło
galgAsia 17:05, 11 cze 2020

Kokesz napisał(a)
Dla Magary, która nie lubi lilii

Renia, nie wierzę, że po takim zdjęciu Daga nadal ich nie lubi
Są śliczne , ale mam nadzieję, że ubiegłoroczne
galgAsia 17:11, 11 cze 2020

Anda napisał(a)
Cudnie masz w ogrodzie Bardzo tak lubię
Dziękuję, Ewo To pora roku taka, że wszystko pięknieje
Ja też uwielbiam taki busz, jak to mówi Hania - Gruszka - takie plamy koloru, wzajemne przenikanie barw i kształtów
galgAsia 17:13, 11 cze 2020

antracyt napisał(a)
Jeden wieczór bez zaglądania i winko mnie ominęło
Zuza, czekaj, gdzieś tu jest schowane, dla Ciebie specjalnie odłożone...
Kokesz 18:11, 11 cze 2020

galgAsia napisał(a)
Renia, nie wierzę, że po takim zdjęciu Daga nadal ich nie lubi
Są śliczne , ale mam nadzieję, że ubiegłoroczne

Niee, tegoroczne dziś robiłam zdjęcie, też jestem zdziwiona, że już kwitną od tygodnia zresztą
Gosiek33 18:29, 11 cze 2020

Wcale nie dziwię się tego zakochania

Zeświderkował ten przetacznikowiec
greg66 18:56, 11 cze 2020

Przetacznikowiec niezły model, mój jeszcze się nie zabiera, podobnie jak i liatry a penstemona to masz chyba takiego jak ja.
Gruszka_na_w... 19:39, 11 cze 2020

Magara napisał(a)

Winko polane, Ty masz, ja mam, róży chyba też poleję, Hania napisała, że zimy nie przetrwa to niech też skosztuje co dobre

Oj tam, oj tam. Ogród był w wieku niemowlęctwa. Nie było osłon żywopłotowych. Nasadzenia były nad wyraz skromne. Wiatr hulał między nasadzeniami, a zima była mroźna. Kolor ma piękny. Dobrze, że się skusiłaś.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 19:52, 11 cze 2020

galgAsia napisał(a)

Ja też uwielbiam taki busz, jak to mówi Hania - Gruszka - takie plamy koloru, wzajemne przenikanie barw i kształtów

Piękny ogród ma Twoja mama, a Twój talent do znajdowania roślinnych smaczków wreszcie znajduje właściwą oprawę.

Mnie do końca życia zadziwiać będą ogrodnicy-kolekcjonerzy. Podziwiam ich zdolność do zachwytu detalem. Tworzenia misternych kompozycji. Mnie dane jest widzieć tylko plamy. (na starość wszystko się rozmywa)

Brunnera tworzy piękny duecik z wiązem JH. Aż chciałoby się skopiować. Ale u mnie wiąz ma już za dużą koronę. Za gęste liście, zrobił się suchy cień.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
deszczowymaj 22:21, 11 cze 2020

Magara co ja tu czytam ..abonament na grzęde u Asi Ci się kończy wspaniała wiadomość
Zakładaj wątek