przytnij po kwitnieniu, teraz nie. On powinien drugą turę koło sierpnia kwiatów wydać. Ja czekam z przesadzaniem do jesieni. 15 cm w lewo muszę mojego przestawić. Głupota. Może mi przejdzie
Za to Aphrodita jest cała w pąkach . Chodzę i nie mogę się doczekać już niedługo, już za momencik )) spektakl będzie
Byłam trzeźwa - przysięgam Pojechałam tylko po ogórki i kwiatka dla Mamon na imieniny Ja nie wiem skąd ta róża się wzięła w samochodzie, w sumie dwie nawet, ale jedna dla Mamon... Nie chciałam, jak bonie dydy... Jestem zła na siebie za brak odpowiedzialności, wstrzemięźliwości, działanie niezgodne z planem i w ogóle... Ale ona taka ładna jest...
Asia, j/w, tyle, że już do trzeźwości mi dalej Winko białe, wytrawne, zmrożone, no chętnie poleję, bo na trzeźwo to ja nie wymyślę co z tą różą teraz zrobić
Jest to faktycznie burgundy iceberg - matulu, na co mi to było i jakie złe mną kierowało??? ja nie mam pojęcia o różach...
To jednego i drugiego przytnę Zobaczymy, co z tego wyjdzie
One coś w sobie mają takiego, że człowiek łazi w tę i z powrotem i sprawdza - czy już? Też tak chodziłam do tych moich