Akurat Niveum należy do przegrywających na tej rabacie Muszę je przenieść kawałek dalej, może w końcu weźmie przykład z bardziej żywotnych pobratyńców.
O przymrozki czytam i współczuję bardzo, u mnie w tamtym roku 2 razy przymroziło w kwietniu, w tym roku jak na razie jest ok, ale jeszcze zimne noce przed nami. Widoczki ogrodowe ładniutkie
Zuza, pierwszy raz jestem u Ciebie, pasę oczy zdjęciami, uwielbiam takie żywiołowe rabaty, w początkach wątku też doczytałam jak mieszasz rośliny ozdobne z jadalnymi, też jestem wielką fanką takiego misz-maszu, wychodził mi w poprzednim ogrodzie trochę z desperacji, ale lubiłam i tak ☺️ A już to zdanie poniżej zupełnie mnie urzekło ☺️
Witaj właścicielko terenu z wielkim potencjałem Zaglądam do Ciebie po cichu od czasu do czasu i kciuki trzymam za stworzenie miejsca, które najbardziej Ci w duszy gra
Cieszę się, że mój ogród dobrze zrobił na Twoje oczy Rzeczywiście rabaty mam gęste, różnorodne i z elementami spożywczymi Tak lubię i nie zamierzam z tym walczyć
W dzisiejszych prognozach ta noc ma być u mnie ostatnia z minusami. Oby tak było
Widoczki, przy omijaniu wzrokiem przymrożeńców, sprawiają sporo radości. Z roku na rok jest coraz bardziej gęsto, również wzwyż
Rano obeszłam mini sad po raz kolejny, z nadzieją, że może jednak więcej owoców ocaleje niż początkowo sądziłam. Niestety nic z tego. Zamiast napychać brzuch owocami, będę musiała sycić wzrok kwieciem
Monia, trzymam kciuki, żeby Cię zimnica jednak ominęła