Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

galgAsia 18:42, 28 gru 2020

Pięknie, pięknie
Się narobiliście i się nie nudziliście.
Oby plany przyszłoroczne też udało się zrealizować (te nieogrodowe zwłaszcza )
Roocika 18:44, 28 gru 2020

Fajne podsumowanie Zuzia, kawał roboty za Wami
No i życzę udanego zaobrączkowana
Kokesz 19:39, 28 gru 2020

Fajne podsumowanie teraz po zdjęciach całości mniej więcej zaczęłam się orientować w Twoim ogrodzie
Dobrze mieć eMa, złotą rączkę, który nawet saunę zbuduje ja na mojego pod tym względem też nie mogę narzekać
Ślub w ogrodzie...marzenie ale wszystko przed Wami
Helen 20:16, 28 gru 2020

Dziewczyny już wszystko napisały
Macham tylko
antracyt 20:25, 28 gru 2020

Bardzo Wam wszystkim dziękuję Mam nadzieję, że do lipca wirus odpuści i po raz drugi nie pokrzyżuje nam planów. Muszę Was zawieść, ślubu w ogrodzie nie będzie, ale może jakieś poprawiny się zorganizuje, kto wie Mamy zarezerwowane bardzo przyjemne miejsce, do niego wymyśliliśmy niespodziankę dla rodziców nawiązującą do podobnej przeszłości naszych dziadków. Przełożyliśmy tylko termin.
Gosialuk 21:54, 28 gru 2020

Ja również życzę realizacji planów, tych ogrodowych i nie tylko
Fajnie takie podsumowanie zrobić sobie na koniec roku Mobilizuje do dalszej pracy, bo efekty widać
Magara 23:15, 28 gru 2020

galgAsia napisał(a)
No to ja chyba jakaś dziwna jestem... Jakoś wcale mnie do chwastów nie ciągnie

Mnie ciągnie, bo przez covid (albo - wyjątkowo - dzięki covidowi ) pierwszy raz obserwuję dzień w dzień moje rośliny zimową porą

Zuza, po tych podsumowaniach widać jak wiele się u Was zadziało - szacun za powera

A za plany ślubne - trzymam kciuki, wychodzenie za mąż to ciekawe doświadczenie, niewiele co prawda w życiu zmienia, ale powód do świętowania - zacny
Agatorek 23:35, 28 gru 2020

Roocika napisał(a)
Fajne podsumowanie Zuzia, kawał roboty za Wami
No i życzę udanego zaobrączkowana

Podpisuję się pod tym i pozostałymi życzeniami.
Się narobiliście w tym roku!
antracyt 09:37, 29 gru 2020

Gosialuk napisał(a)
Ja również życzę realizacji planów, tych ogrodowych i nie tylko
Fajnie takie podsumowanie zrobić sobie na koniec roku Mobilizuje do dalszej pracy, bo efekty widać

Rzeczywiście, tegoroczne podsumowanie jest dla nas mocno mobilizujące.
Jaki jest ten 2020 każdy wie, ale ogrodowo naprawdę nam się udał. Podsumowanie pomogło to zauważyć, efekty powinny być jeszcze bardziej widoczne przyszłej wiosny, kiedy wszystko co posadziłam (szczególnie na nowej części) obudzi się do życia
antracyt 09:49, 29 gru 2020

Magara napisał(a)

Mnie ciągnie, bo przez covid (albo - wyjątkowo - dzięki covidowi ) pierwszy raz obserwuję dzień w dzień moje rośliny zimową porą

Zuza, po tych podsumowaniach widać jak wiele się u Was zadziało - szacun za powera

A za plany ślubne - trzymam kciuki, wychodzenie za mąż to ciekawe doświadczenie, niewiele co prawda w życiu zmienia, ale powód do świętowania - zacny

Cały czas czuję, że covid wprowadził w moje życie spory marazm, z którego na siłę probuję się wyrwać. Na szczęście przynajmniej ogrodowo power mnie nie opuszcza.

To będzie moje pierwsze (i mam nadzieję ostatnie ) doświadczenie tego rodzaju. To w sumie zabawne, nigdy nie czułam potrzeby zamążpójścia i kiedy już się zdecydowałam to z takimi przygodami Liczę, że to nic nie zmieni, bo fajnie jest