Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

galgAsia 20:48, 23 lut 2022

Dziewczyny, wiórki rogowe w lidlu są tylko raz w roku, na wiosnę. Jak tylko się pokażą, dam znać. Standardowo jest to marzec. Ciekawe, w jakiej będą cenie...? przez ostatnich kilka lat była wysoka, ale niezmienna...
lilarose 21:17, 23 lut 2022

galgAsia napisał(a)
Dziewczyny, wiórki rogowe w lidlu są tylko raz w roku, na wiosnę. Jak tylko się pokażą, dam znać. Standardowo jest to marzec. Ciekawe, w jakiej będą cenie...? przez ostatnich kilka lat była wysoka, ale niezmienna...

dlatego już zbystrzałam, marzec na horyzoncie
antracyt 21:27, 23 lut 2022

Dobrze, że mi o wiórkach przypomniałyście. Też zacznę wypatrywać.

Helen, jeszcze chwilka, jeszcze momencik a pozbędziesz się problemów okołoremontowych i w ogród ruszysz
Nie chcę Cię martwić, ale właśnie pomyłek daliowych miałam najwięcej przy zakupach woreczkowych. Plus taki, że cześć okazała się lepsza niż oryginał.
Kokesz 21:30, 23 lut 2022

Zuza, daj mi znać jak będą wiórki rogowe bo ja rzadko bywam w L.
Dzięki
antracyt 07:55, 24 lut 2022

Ok
antracyt 09:57, 27 lut 2022

Przez ostatnie dni nie miałam głowy do zaglądania, czytania i pisania na forum. Pomagaliśmy znajomym sprowadzić żony z Ukrainy, dziewczyny z malusieńkimi dziećmi, w bardzo zaawansowanej ciąży uciekały z ostrzeliwanych miast. Teraz, kiedy są już w Polsce, a za kilka godzin dotrą do tymczasowego domu, mogę spokojnie ruszyć w ogród. Sporo jeszcze spraw do ogarnięcia zostało, ale te najważniejsze już zrobione. Muszę przyznać, że jestem strasznie szczęśliwa, że tak wiele zainteresowanych pomocą ludzi mamy wokół. Jeszcze dwie dziewczyny z dziećmi zostały na Ukrainie, ale na razie nie zdecydowały się na wyjazd, nie chcą zostawić mężów i reszty rodzin. Straszny to czas, ale pomoc innym pomaga mi jakoś ogarnąć siebie. Oby ta sytuacja jakoś w miarę rozsądnie i szybko się zakończyła. Nie mam na to siły sprawczej, skupiam się na pomocy doraźnej.
galgAsia 11:30, 27 lut 2022

Zuza, jesteś dobrym człowiekiem
Anda 12:51, 27 lut 2022

Zuza, brawo. Ja mogę tylko przelewy robić.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 15:32, 27 lut 2022

Asiu, myślę, że jestem po prostu człowiekiem
Ewa, przecież każda forma pomocy jest dobra
Helen 15:49, 27 lut 2022

Zgadzam się z Wami, że każdy może pomóc, choć zrobi to inaczej.