Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Magara 12:04, 23 lut 2022

Groszek na zewnątrz taki posiany, który nawet nie skiełkował?

A odnośnie mojego wczorajszego zachowania... No nie potrafię tego wyjaśnić Mogę się wytłumaczyć tym, że pudeł z dobrem było wiele, czasu miałam mało, a najwięcej było mieczyków, których nie pożądam No i jakieś mam opory przed tymi bulwami w woreczkach - nie potrafię ocenić czy jest tam życie czy sucha masa
antracyt 13:11, 23 lut 2022

Ja bym wystawiła teraz na zewnątrz taki nieskiełkowany.
mrokasia 13:31, 23 lut 2022

antracyt napisał(a)
One nie takie biedne...bardzo się cenią, dużo bardziej niż w zeszłym roku
Muszę je szybko wsadzić, bo puszczają zielone(i nie piszę o wierzbach ) Trochę na to wcześnie, mam nadzieję, że tym razem ich nie zamorduję.

He he he, no cóż, zachcianki bywają drogie .

Ja nie kupuję roślin w postaci kłączy w torebkach. Podobnie jak Magara nie potrafię ocenić czy to żywe nie zaschnięte... Kiedyś nakupiłam ich w Biedrze i to była porażka...
antracyt 13:39, 23 lut 2022

Kasiu, ja dokładnie oglądam każde kłącze i jeżeli zauważę oznaki życia to biorę. Raczej nie boję się czy wykiełkują, ale nie bardzo wierzę w zgodność tego co na opakowaniu z zawartością. Wiele razy się w tej kwestii nacięłam...ale i tak nie bardzo potrafię się powstrzymać Dzisiaj pewnie przy okazji zakupów spożywczych zerknę na odpowiednią półeczkę w L
Wiolka5_7 13:46, 23 lut 2022

antracyt napisał(a)
Kasiu, ja dokładnie oglądam każde kłącze i jeżeli zauważę oznaki życia to biorę. Raczej nie boję się czy wykiełkują, ale nie bardzo wierzę w zgodność tego co na opakowaniu z zawartością. Wiele razy się w tej kwestii nacięłam...ale i tak nie bardzo potrafię się powstrzymać Dzisiaj pewnie przy okazji zakupów spożywczych zerknę na odpowiednią półeczkę w L

Właśnie ja rok temu kupiłam kłącza orlików,były żywe,przyjęły się ładnie ale kolor i odmiana się nie zgadzała z tym co na opakowaniu.Dlatego tego typu zakupy u mnie odpadają
antracyt 13:53, 23 lut 2022

Wiola, w Twoim uporządkowanym ogrodzie na pewno powoduje to zgrzyt, też bym w takim wypadku nie ryzykowała. U mnie to dużo większa improwizacja. No i nie mam większych plam barwnych a raczej zlepek pojedynczych kolorowych roślin, więc "pomyłka" przeważnie jakoś się wkomponowuje w resztę
lilarose 16:37, 23 lut 2022

Dziewczęta, co to w Lidlu były ostatnimi czasy- czy są już wiórki rogowe w sprzedaży?
Magara 18:23, 23 lut 2022

Zuza - groszki pójdą na zewnątrz, jak wiać przestanie

Wiórków rogowych w lidlu nie widziałam od baaardzo dawna.
Wiolka5_7 18:30, 23 lut 2022

antracyt napisał(a)
Wiola, w Twoim uporządkowanym ogrodzie na pewno powoduje to zgrzyt, też bym w takim wypadku nie ryzykowała. U mnie to dużo większa improwizacja. No i nie mam większych plam barwnych a raczej zlepek pojedynczych kolorowych roślin, więc "pomyłka" przeważnie jakoś się wkomponowuje w resztę

Zgadzam się z tobą Zuza
Helen 20:47, 23 lut 2022

antracyt napisał(a)

i jeszcze się nie pochwaliłaś jakie nabyłaś???

Moim codziennych życiem obecnie są fachowcy, więc czasu na sprawy ogrodowe na razie brak...
Przy okazji zakupów spożywczych wpadły mi do wózka 3 dalie, oby nie były pomylone.