Ewa śliczny ten plan ogrodu, aż mnie ruszyło i może eksperymencik 1x1 wykonam, zioła mam po rabatach
gdzieś ale to trzeba przemysleć
a wigwamy dla groszków - pachnących jak zrozumiałam to będzie cudo - no i dużo wiklinowych elementów to też fajnie będzie
Chyba niedługo nie będę mogła czytać o tych warzywnikach...
Pewnie,że w dzisiejszych czasach coraz mocnej przekonuje mnie własna grządka jeszcze bardziej niż lat 20 temu kiedy ochoczo pomagałam cioci za słodką marchew
Pozdrawiam w kolejnym tygodniu 2013 Roku i życzę wiele radości na te 7 dni Pszczółko
Marto,będzie ,co ma być.Ale większość działań ,co dotyczą Ciebie osobiście,od Ciebie zależy.Dziękuję za wizytę!
haha, jasne że nie mają zębów, tak bezmyślnie napisałam jakoś mi się zawsze wydaje że pszczoły gryzą... podziwiam ale że Maja też nie miała rękawic? i nic ją nie użądliło?
Z niewolnika brak pomocnika, mój M też krzywo patrzy na ogrodnicze prace i przy pierwszej chwili mojej nieuwagi ucieka gdzie pieprz rośnie A takiego opłaconego też pożytku nie ma, bo trzeba patrzeć na ręce... lepiej samemu zrobić porządnie
Ewo, a wiesz co jest najfajniejsze na tej rycinie... Sytuacja tej damy w kapeluszu, która przygląda się jak przebiegają prace w jej ogrodzie, wydaje się być dla kręgosłupa spracowanych, dzisiejszych ogrodniczek - bezcenna
Chętnie bym takich panów przygarnęła. Jarek mógłby występować w habicie i zająć się Herbarium... Już mu to nawet proponowałam, wszak w cieniu kościoła, byłoby to jak najbardziej na miejscu. Ale on jakoś bez entuzjazmu
Ściskam Cię zimowo