Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

barbara_kraj... 20:50, 22 kwi 2013

Popieram Bogdzię
monteverde 20:54, 22 kwi 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Wiosna jest. Jest pięknie: kwitną krokusy i śnieżyce, zawilce. Bosko. Masa roboty!

Odezwę się jak opanuję sytuację w gospodarstwie domowym.

Pszczółko wcześniej się odezwij, bo do lata daleko byłam poczytałam pozdrawiam
Konstancja30 20:54, 22 kwi 2013

Ewuś nie usłyszę on-line tego strumienia co go pamiętam (tylko czemu go widzę przez światełka? ) ... ale kfiatuchy to mogę zobaczyć on-line tylko Ewa wstawić musi ... ja też kcem foto ...

dziewczyny ... no to co ...

My kcemy foto Ewuś ... !!!
Mala_Mi 21:24, 22 kwi 2013

Ja dziś swój krzyż pokutny miałam z różami...... nigdy więcej nie przesadzam róż... koszmar.
Pszczelarnia 21:36, 22 kwi 2013

Dziewczyny, nie mam chwilowo aparatu - wiem, nie uwierzycie. Ale ja czasami tak mam. Nie zrobiłam żadnych zdjęć. Byłam na pięknej górskiej wycieczce i widziałam las z hektarami śnieżyc wiosennych.

Ale wstawię coś zgoła innego z zasobów komputera.
Otóż całkiem niedawno chciałam zgłębić temat kompozycji w donicach i kupiłam sobie (kolejną) książkę o tej tematyce:

Otwieram czytam, oglądam i nagle widzę:

Czytam i wiem, że znam ten ogród doskonale. Danusia o nim pisała a tekst i zdjęcia utkwiły w mej pamięci: https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/206-ogrody-angielskie-moleshill-house

Pszczelarnia 21:39, 22 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)
Ewuś nie usłyszę on-line tego strumienia co go pamiętam (tylko czemu go widzę przez światełka? ) ... ale kfiatuchy to mogę zobaczyć on-line tylko Ewa wstawić musi ... ja też kcem foto ...

dziewczyny ... no to co ...

My kcemy foto Ewuś ... !!!

Izabello-Konstancjo, strumień wysoki, wezbrany, huczy, grzmi, łoskocze wartko. Silnym nurtem stacza się w dół. Inżynierowie znowu próbowali go spowolnić drewnianymi progami.
Konstancja30 21:41, 22 kwi 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Izabello-Konstancjo, strumień wysoki, wezbrany, huczy, grzmi, łoskocze wartko. Silnym nurtem stacza się w dół. Inżynierowie znowu próbowali go spowolnić drewnianymi progami.

jesteś niesamowita !!! ... USŁYSZAŁAM normalnie go usłyszałam
Pszczelarnia 21:49, 22 kwi 2013

Póki co mój ogród w donic(zk)ach obejmuje kolejną dostawę naczyń (szkliwione są lepsze, tak nie wsychają):

wysiewy:
min. niecierpek balsamiczny (?) - tzreba go w gruncie "po uszy wsadzić", bo się wydłużył.

sałatę:

i wiele innych roślin, które cudem tylko się trzymają. Zmężnieją w gruncie.
monteverde 22:06, 22 kwi 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Dziewczyny, nie mam chwilowo aparatu - wiem, nie uwierzycie. Ale ja czasami tak mam. Nie zrobiłam żadnych zdjęć. Byłam na pięknej górskiej wycieczce i widziałam las z hektarami śnieżyc wiosennych.

Ale wstawię coś zgoła innego z zasobów komputera.
Otóż całkiem niedawno chciałam zgłębić temat kompozycji w donicach i kupiłam sobie (kolejną) książkę o tej tematyce:

Otwieram czytam, oglądam i nagle widzę:

Czytam i wiem, że znam ten ogród doskonale. Danusia o nim pisała a tekst i zdjęcia utkwiły w mej pamięci: https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/206-ogrody-angielskie-moleshill-house

Ten temat jest na 24-27 stronie w naszych książkach
Madziarzeszow 22:11, 22 kwi 2013

Pozdrawiam