Zmierzę bo nie wiwm gdzie mam zapisane Nie pozbyłam się ML, miałam tylko dwa i one kończą rabatę z hortensjami. Za ostatnią rozplenicą jak urośnie dosadzana hortka to będzie lepiej to wyglądać, nie będzie "dziury".
Tu po lewej
Mam plan aby nie było tak od czapy, zrobić tą rabatę w stylu jak na ostatnim zdjęciu Muszę jednak dozować moje zmiany bo mnie z domu wyrzucą
Cześć Anetko,
wątek rzeczywiście się rozrósł, przeczytałam początek i koniec, środek tylko pismo obrazkowe.
Kawał dobrej roboty odwaliłaś
Pozdrawiam i będę obserwować
Nie no jasne jak nie lubią to się im nie dziwię
Jak sił nie będzie to będę szukać pomocy bardziej na razie to się martwię o brak czasu. Widzisz ten taras też moglibyśmy zrobić sami ale będzie to trwało nie wiem ile i każdy weekend skopany, bez doświadczenia i odpowiedniego sprzętu to tym bardziej
Cześć Aniu, miło mi, że zajrzałaś do mnie Jak patrzę na początki to ogród zmienił się całkowicie, jeszcze wciąż się zmienia także zapraszam i pozdrawiam serdecznie
Pięknie wygląda ta rabata ze str. 384. Zwłaszcza jak kwitną hortensje. Też jestem ciekawa jakie są odległości między roślinami, jaka szerokość rabaty. Na jakie graby się zdecydowałaś?