Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

EPODLAS 22:31, 07 gru 2012

Wpadłam z rewizytą i od razu mi się u ciebie spodobało. Trawek masz rzeczywiście dużo i bardzo kreatywna z ciebie osoba. Tyle wianków widziałam, a takiego radosnego z szalikiem jeszcze nie. Liczy się pomysł, a ten miałaś świetny. U nas by dzisiajł śliczny dzień; słoneczny, śniegu wprawdzie nie za dużo, ale było, podoba mi się taka zima. Pozdrawiam, będę wpadać częściej do ciebie.
monitka 23:24, 07 gru 2012

Bociuś jak miło Cię znowu widzeć ale jeszcze bardziej czytać uśmiałam się jak dzika do monitora parę minut u Ciebie i zimowa deprecha poszła precz

Fajne wianki zrobiłaś i jakoś nie mogę się zdecydować który fajniejszy Futro jak zawsze urocze
Matka 22:25, 08 gru 2012

Boćku, rewizytuję siępokiziałam Futro i uciekam

Masz rację jeszcze tylko 3 miechy i wiosna!!!!!
kaisog1 22:29, 08 gru 2012

Wianek tymczasowy bardzoooooo do mnie przemawia

...właśnie, nie macie wrażenia, że ten czas jakoś strasznie szybko leci???
Enya73 23:05, 08 gru 2012

bociek napisał(a)
A teraz Bockowe rekodzielo artystyczne:

Wianek tymczasowy zimowy.

I wianek udziergany na Swieta

A teraz zmykan pogoscic sie u Was

Fajne masz pomysły Pierwszy bardzo oryginalny i zaskakujący, a drugi glamour też kuszący. Pozdrawiam
monteverde 23:27, 08 gru 2012

bociek napisał(a)
A teraz Bockowe rekodzielo artystyczne:

Wianek tymczasowy zimowy.

I wianek udziergany na Swieta

A teraz zmykan pogoscic sie u Was

Boćku ten pierwszy bardziej mi odpowiada, daje znak, że w tym domku jest przytulnie i ciepło ale drugi też ładny pozdrawiam co do śniegu to dopiero trochę prószy u mnie
Joanka 23:30, 08 gru 2012

Boćku, mnie łoba dwa powaliły na kolana
Mala_Mi 00:03, 09 gru 2012

No Bociek.. ty mi tu nie odlatuj do ciepłych krajów, bo bez Ciebie nudno.. jak i bez Konstancji i kilu jeszcze agentek ogrodowych Muszę sie wpisywać a nie tylk oczytać..byś miała zobowiązania przebywania na forum
Ten szaliczek bardzo by mi pasował do nowych butków ..... Aż mi zal się go zrobiło na ocieplenie drzwi, a nie mojej szyi..... ale pomysł oryginalny..... No rewelacja...... może nawet go ci nie ukradnę pod osłoną nocy....
A co do Futra... mój pies uwielbia spać z nosem w butach... w dodatku nie moich... tylko męskich... narkoman????????????
A to dowód..... ja na kilometr bym się przy tym nie położyła.... a on spi.. chyba, że padł od narkozy...

monteverde 00:08, 09 gru 2012

Evchen 01:05, 09 gru 2012

bociek napisał(a)

no jak nie było to nie było.. ale jak wróciła to słodycz się wlała w moje skołatane serce, na wieść, żem światowa.... bo traw nie uwiązałam! samopas na wietrze fruwają

Ot, przeczucie, smak i gust!

Evchen, no jak nie jak tak!!! Dodalabym jeszcze seksapeal, czar i wdziek Bo poczucie humoru to oczywista oczywistosc.

No ja Cię proszę... ten . . no jak mu tam.. seksapeal... to ...żę mnie na apel o szóstej wzywasz????
się stawię, nie ma problemu, ale gdzie?.. przy której uwiązanej trawie?.. wiem.. rozumiem... będziem wyzwalać
W pełni się zgadzam!
Absolutnie
Evusiskając łączę skłony i ukłony