Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Mala_Mi 23:45, 22 kwi 2013

Po mojej walce dzisiejszej z różami.... też mam dość róż.. i moi panowie też..... naszpikowana jestem kolcami, ranami kłutymi, szarpanymi i ciętymi od stóg do czubka głowy... chociaż róże przycięłam z szerokości i wysokości... MASAKRA.... też dziś powiedziałam sobie ..różom mówię już dość.. tyle co mam wystarczy ... to dobre dla tych co to lubią sado-maso..... aj ja nie lubię ani pierwszego ani drugiego.. wiec tym bardziej razem też nie lubię.
To dziś przesadzałam..... i chyba przesadziłam.....
Mala_Mi 23:46, 22 kwi 2013

Magda70 napisał(a)
A teściowa spoko...dzieci mi dziś nakarmiła

Prawie Lenin w tatrach na wycieczce......
beta 09:36, 23 kwi 2013

jestem na bieżąco...historyjki przeczytane...super masz ten żywopłocik bukszpanowy...i fajnie z tą lawendą sobie wymysliłaś...ja własnie wczoraj pomagałam Mamie plewić między różami...ale bez ran się obeszło

pozdrawiam
gierczusia 10:09, 23 kwi 2013

bociek napisał(a)

Na 99,99% trawy nie wymarzly

Dzięki Bociuś ,żeś mnie pocieszyła,.. .. Bo ja co rusz do tego miskanta zaglądam ,a on Łobuz nic ... On i hortka to takie dwa moje leniuchy
gierczusia 10:11, 23 kwi 2013

bociek napisał(a)

Chcesz mnie wykonczyc psychicznie????? Do mnie (a raczej do futra, bo to jego kumple) zlaza sie koty z trzech ulic, jak wsadze kocimietke to siem nie opendzem, bo futro bedzie organizowac imprezki non stop na kocimietce. Mowy nie ma!!!!

To serio ta kocimiętka aż tak działa ??... Ciekawe co teź tak wabi kota mojej sąsiadki ,że u mnie non stop baletuje mimo ,że kocimiętki nie mam
Ale Bociuś ... Przynajmniej myszy nie masz .. No z czegoś trzeba być radym
gierczusia 10:12, 23 kwi 2013

bociek napisał(a)

Ela, zaczynam siem Ciebie bojac...

... To prawie tak jak ja Ciebie .. Z tym rozrzucaniem paczek

Buziolki ślę
gierczusia 10:14, 23 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

Tak to jest jak się w wekend odpoczywa od ogrodowiska...traci się to co najlepsze!!

Nooo nie ... I znów po głowie dostałam ... Ja już nie bendem pisała ,że pracusiować musiałam na chlebek z masełkiem , kiedy inni mogli się obijać ... Ale to tylko taki malusi wspominek
gierczusia 10:15, 23 kwi 2013

asc napisał(a)
Po mojej walce dzisiejszej z różami.... też mam dość róż.. i moi panowie też..... naszpikowana jestem kolcami, ranami kłutymi, szarpanymi i ciętymi od stóg do czubka głowy... chociaż róże przycięłam z szerokości i wysokości... MASAKRA.... też dziś powiedziałam sobie ..różom mówię już dość.. tyle co mam wystarczy ... to dobre dla tych co to lubią sado-maso..... aj ja nie lubię ani pierwszego ani drugiego.. wiec tym bardziej razem też nie lubię.
To dziś przesadzałam..... i chyba przesadziłam.....

Ale ja sado maso lubiem ... W ogrodzie szczególnie
ka1sia 11:38, 23 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Ale ja sado maso lubiem ... W ogrodzie szczególnie

jakie ma Ela upodobania

Bociuś buziaki Ci zostawiam i jadę po moje dziecię, które dzisiaj egzamin zdaje
Evchen 12:57, 23 kwi 2013

bociek napisał(a)

Chcesz mnie wykonczyc psychicznie????? Do mnie (a raczej do futra, bo to jego kumple) zlaza sie koty z trzech ulic, jak wsadze kocimietke to siem nie opendzem, bo futro bedzie organizowac imprezki non stop na kocimietce. Mowy nie ma!!!!

A tam zaraz wykończyć... kocimiętkę rozdzielić może?... na "miętkę" i "koci"aka. wychodzi na to, że miętka działa na koty, a koty som mientkie na miętkę. Mojito .... ?... hmmm.....

I ja Ci jeszcze powiiem.. tak krótko w temacie róż.. Ty je sadź i już ,... jak pszczoły chcesz zwabić? kotem? miętką?... to se ne da!... Rózia i lawenda to żelazny duet... już nie będę nalegać na kocimiętkę, zostanę przy Mojito i kocie, ale nad różami się Waćpanna zastanów
Mszyce tępi się eko roztworem mydła szarego. Pszczółki też muszą się wykąpać

To jak będzie? Przekonasz się do róż?