Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 19:37, 14 gru 2013

bociek 19:41, 14 gru 2013

I podwojny zywoplot buksikowo-azaliowy (chiba)

I jeszcze raz niesamowite storczyki, przepraszam za nienajlepsza jakosc zdjec

A na deser wianeczek swiateczny. Taki mini mini na cala sciane

bociek 19:41, 14 gru 2013

A teraz lece na kominki siem przywitac
Madzenka 19:58, 14 gru 2013

Bocius my cię tak kofamy, że z tęsknoty usychamy... Dobrze że już jesteś. Nie wiem jak inni ale ja wybaczam nieobecność pod warunkiem, że będziesz

Ps zima obchodzi się łagodnie z ogrodem więc się nie stresuj brakiem kopczyków i włókniny, nie nada
Sebek 20:04, 14 gru 2013

To ja na tych samych warunkach co Madżen Ci wybaczam Storczyki w hotelu niemożliwie piękne....Foszotop
Ale wianek za to genialny!!!!
bociek 20:09, 14 gru 2013

Madzen, aj lof ju Wiosna za dwa miesiace i pol, lalala. No bo marzec to juz wiosna, co nie?

Sebek, a nie nie nie, najprawdziwsze, macane, nie tam jakis plastik fantastik Macalam wielokrotnie bo nie moglam uwierzyc, ze nie sztuczne Jak bum cyk cyk, ja rzadko mowie prawde, ale teraz niech skonam, najprawdziwsza prawda to jest. Te wianki na cala sciane to jest dopiero czad, serio serio
yolka 20:30, 14 gru 2013

Bociek był w ciepłych krajach - wiadomo bocian to bocian
an_tre 20:34, 14 gru 2013

Ja myślałam, że Ksawery powrócił, taki podmuch poczułam, a to nasz Bociuś z szybkością światła nawiedza naszego ogrody fajnie, że wróciłaś taka świeża i radosna, a jeszcze do tego cud kwiatuchy i wianuchy przytargałaś z tych ciepłych terenów
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 20:34, 14 gru 2013

Bociuś, dokarmiać Cię nie będę, chociaż wróciłaś ............. hmmm .......... na zimę.. trudno naturalna selekcja musi być..
Ale ja na Twoim miejscu bym nie wracała jeszcze przez te 2 i pół miesiąca.. za cholerkę i pod żadnym pozorem... no necik tam chyba maja, więc jakoś byśmy z tęsknoty nie uschły

A Futro nie morderca.. więc mu też wybacz brak instynktów łownych.... u Bogdzi zapunktuje

U mnie nic ciekawego.. nie musisz nadrabiać... zrobiłam tylko rabatkę frontową wedle projektu Danusi.
O tu o niej.. i tyle...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=1621
Madzenka 20:41, 14 gru 2013

asc napisał(a)
Bociuś, dokarmiać Cię nie będę, chociaż wróciłaś ............. hmmm .......... na zimę.. trudno naturalna selekcja musi być..
Ale ja na Twoim miejscu bym nie wracała jeszcze przez te 2 i pół miesiąca.. za cholerkę i pod żadnym pozorem... no necik tam chyba maja, więc jakoś byśmy z tęsknoty nie uschły

A Futro nie morderca.. więc mu też wybacz brak instynktów łownych.... u Bogdzi zapunktuje

U mnie nic ciekawego.. nie musisz nadrabiać... zrobiłam tylko rabatkę frontową wedle projektu Danusi.
O tu o niej.. i tyle...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=1621

Anka jesteś niemożliwa z tym dokarmianiem Kasia i tak nie wie o co chodzi bo nieczasowa jest .